Miss Maailma -kisaajat pistettiin kuntokuurille: "Osa ei ole koskaan treenannut"

08.12.2014 13:45 - Senni Loikala

Kauneuskilpailun finalisteja treenataan parhaillaan Miss Maailma 2014 -kilpailua varten. Naisten treenaaja paljastaa, millaisesta kuntoprojektista on kyse.

Maailman kaunein nainen kruunataan Miss Maailma 2014 -kilpailussa sunnuntaina. Daily Star -lehti uutisoi, kuinka maiden edustajat ovat paraillaan kuntokuurilla. Heidän treenaajanaan on Ross Hadley, 35.

Hadley treenaa kauneuskilpailun finalistit, joita on 126, huippukuntoon ennen itse kisaa. Hän tekee naisille neljä eri kuntotestiä. Niihin kuuluu muun muassa soutamista, jalkakyykkyjä ja punnerruksia.

- Kilpailijat ovat häikäisevän kauniita, mutta heidän kuntonsa vaihtelee melko huonosta ilmiömäiseen kuntoon. Osa tytöistä ei ole koskaan treenannut, Hadley kertoo.

Miehellä ei ole mitään valitettavaa työstään.

- Haluaisin sanoa, että: "se on rankkaa työtä, mutta jonkunhan sen on tehtävä", mutta se on todennäköisesti paras työ maailmassa, hän sanoo.

Vapaa-aikanaan Hadleyn maailman täyttävät hänen vaimonsa ja kaksi pientä tytärtä. Vaimon kanssa he ovat puhuneet hänen työstään maailman kauneimpien naisten kanssa.

- Vaimoni ymmärtää, että se kuuluu vain työhöni.

Seuraava artikkeli: Nyt on luonnotonta: Miss Universum ei ole vanhentunut päivääkään 50 vuodessa

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat