Rakasta, kunnioita ja laiskottele sopivasti - Madventures-kaksikko laittoi 10 käskyä uusiksi

18.12.2014 11:15 - Reetta Haverinen

Madventures-tv-sarjasta tuttu kaksikko Riku Rantala ja Tuomas ''Tunna'' Milonoff päivittivät Mooseksen 10 käskyä lähemmäs tätä päivää.

Riku Rantala ja Tuomas ''Tunna'' Milonoff ovat nousseet varsinaisiksi valtakunnallisiksi mediapersooniksi. Madventures-matkailuohjelmasta tutuksi tullut kaksikko voitti vuoden TV-teon Kultaisen Venlan vuonna 2014, eikä suotta. Miehet ovat saaneet paljon hyvää aikaiseksi ja ovat esimerkillään kannustaneet monia suomalaisia toimimaan paremman maailman puolesta.

Muun muassa Lihaton Lokakuu -tempauksen aloittanut parivaljakko sai taaksensa 30 000 suomalaisen joukon, joka Rantalan tavoin jätti lihan pois ruokavaliostaan kuukauden ajaksi. Vaikutusvaltaa miehillä näyttäisi siis olevan.

Voicen Herättäjien vieraana ollut Riku Rantala paljasti keskiviikkoaamun lähetyksessä, miltä hänen ja Tunnan 10 käskyä kuulostaisivat. Elämää ja luontoa kunnioittavat arvot suorastaan huokuvat näistä miesten kynäilemistä teeseistä.

Rikun ja Tunnan uudet 10 käskyä:

1. Usko johonkin.

2. Älä luule, että jumalasi olisi parempi kuin jonkun toisen.

3. Laiskottele sopivasti.

4. Kunnioita kaikkia.

5. Suojele kaikkea elävää.

6. Rakasta.

7. Anna tarvitsevalle.

8. Puhu totta.

9. Iloitse siitä, mitä sinulla on.

10. Tarpeeksi on riittävästi.

Miesten arvomaailma on kohdillaan ja siitä sopii ottaa mallia. On päivän selvää, että maailma muuttuisi paremmaksi paikaksi, jos jokainen yrittäisi elää tämän seikkailijakaksikon ohjeiden mukaisesti.


Voicen Herättäjät ovat äänessä arkisin kello 06.00-10.00.

Kilpailut

Uusimmat