Nicole Scherzinger: Ikääntyessä treenaaminen on hampaiden kiristelyä

31.12.2014 11:45 - Senni Loikala

Laulaja Nicole Scherzinger on huippukunnossa, mutta myöntää liikunnan olevan raskaampaa kuin ennen. Motivaatiota hänellä kuitenkin on niin paljon, että se tarttuu muihinkin.

The Pussycat Dolls -yhtyeen entinen päälaulaja Nicole Scherzinger, 36, on huomannut treenaamisen muuttuneen raskaammaksi iän myötä.

- Vuosien ajan treenasin joka ikinen päivä, mutta nyt kun käyn neljääkymmentä se on hampaiden kiristelyä, hän myöntää.

Siitä huolimatta laulaja on vakuuttunut, että kunnostaan huolehtiminen maksaa kaiken takaisin. Kenties vielä korkojen kera.

- Liikunta muuttaa koko suhtautumiseni, millä mielin käyn päivään ja auttaa elämään itsevarmasti; ne ovat tärkeimpiä syitä urheilla, Scherzinger sanoo.

Kysymys ei ole pelkästään kehonsa pitämisestä timmissä kunnossa. Liikunta tuo tähden elämään selkeyttä ja saa olon tuntemaan vahvaksi.

- Treenaan ennemmin siitä saamani emotionaalisen ja henkisen voiman vuoksi.

Eri ruokavaliot Lontoossa ja Los Angelesissa

Myös Scherzingerilla on kokemusta siitä, että työpäivän jälkeen tekee mieli herkutella.

- Kun työpäivä päättyy, on todella vaikea syödä terveellisesti. Kun on kylmä, tahdot vain syödä paninia sulatetulla juustolla ja keittoa, hän sanoo.

Tällä hetkellä Scherzinger asuu Lontoossa. Se testaa hänen tahdonvoimaansa.

- Syön eri tavalla Iso-Britanniassa kuin Los Angelesissa. Jälkimmäisessä syön tyytyväisenä kaalisalaattia ja sushia, mutta tässä ilmastossa olen syönyt paljon curryruokia. Ikävöin LA:ta, mutta Lontoo inspiroi minua eri tavalla; on kuin olisit keskellä elokuvaa.

Seuraava artikkeli: Nicole Scherzinger on viihtynyt treeneissä - sen kertoo suunnattoman timmi vatsa

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat