Nainen sai lahjan kuolleelta mieheltään: "Tämä on osoitus hänen ikuisesta rakkaudestaan"

18.02.2015 14:15 - Heli Thoren

Amerikkalaisnaisen rakas kuoli kahdeksan kuukautta sitten. Ystävänpäivänä mies lähetti lahjan "rajan takaa".

Rakkaus ei kuole koskaan -viisaudesta tuli totta Wyomingissa Amerikassa elävälle naiselle. Shelly ja Jim Golay ehtivät olla naimisissa 28 vuotta. Heidän romanssinsa oli kuin sadusta. Shellyn mukaan Jim oli hänen suuri rakkautensa, turvansa ja kallio, johon nojata kaikissa tilanteissa. Pari eli onnellista elämää yhdessä kahden lapsensa kanssa aina Jimin syöpädiagnoosiin asti. Mies kuoli aivosyöpään kahdeksan kuukautta sitten.

- Jim oli aivan ihana mies. Kaikki, ketkä tapasivat hänet, rakastivat häntä. Hän oli koko perheen kallio ja hänen tapansa elää oli inspiroiva. Hänellä oli aina positiivinen asenne, Shelly kuvailee edesmennyttä kumppaniaan.

Viesti tuonpuoleisesta

Ystävänpäivänä Jim lähetti viestin vaimolleen. Shelly sai suuren kimpun kukkia ja niiden mukana viestin: "Hyvää ystävänpäivää rakas. Pysy vahvana. Olen sinun aina, rakkaudella Jim."

Shelly ei ollut uskoa silmiään ja epäilikin lahjaa ensin parikymppisten lastensa tekosiksi. Kun kumpikin heistä oli autuaan tietämätön ja hekin liikuttuivat, Shelly pyysi poikaansa soittamaan kukkakauppaan, josta kimppu oli tullut.

- Jim oli käynyt kukkakaupassa edellisenä ystävänpäivänä ja pyytänyt kauppaa lähettämään kukkia minulle koko elinikäni ajan, Shelly kertaa.

Liikuttava tapahtuma sai naisen uskomaan ikuiseen rakkauteen vieläkin kovemmin.

- Ajattelen, ettei hänen rakkautensa koskaan lakkaa olemasta.


Lue myös: Mies kirjoitti vaimolleen rakkauskirjeen joka päivä 30 vuoden ajan.


Lähde: Yahoo

Kilpailut

Uusimmat