Kenestä uusi Fifty Shades of Grey -komistus? Katso kuumat ehdokkaat

25.02.2015 10:45 - Eeva Rajala

Huhujen mukaan Jamie Dornan ei välttämättä jatka Fifty Shades of Grey -elokuvan jatko-osissa.

Christian Greytä ensimmäisessä Fifty Shades of Grey -elokuvassa näytelleen Jamie Dornanin uskotaan olevan kiinnostunut muunlaisista rooleista tulevaisuudessa, joten hän voi hyvinkin jäädä pois tulevista Fifty Shades -elokuvista.

Women's Health -lehti on listannut varteenotettavia ehdokkaita, joilla olisi tarpeeksi karismaa, komeutta ja seksikkyyttä Christian Greyn rooliin.

Charlie Hunnam

Sons of Anarchy -tähden piti alun perin ollakin roolissa, mutta mielenterveys- ja aikatauluongelmien vuoksi hän jättäytyi projektista. Saattaa olla, että mies olisi nyt vapaampi tulemaan mukaan.

Channing Tatum

Tatum on jäänyt naisten mieleen erityisesti Magic Mike -elokuvasta. Mieheltä on kesällä tulossa Magic Mike XXL -elokuva, jota monet jo odottavat kieli pitkällä.

Michael C. Hall

Mies on tullut tunnetuksi Dexter-sarjasta. Women's Health -lehden mukaan uusi Fifty Shades -elokuva voisi pelastaa Hallin jo hieman haalentuneen näyttelijänuran. Mieheltä löytyisi ainakin tarvittavaa kylmäverisyyttä rooliin.

Taylor Kitsch

Kitsch on nähty muun muassa elokuvissa Battleship ja John Carter sekä tv-sarjassa True Detective. Ainakin ulkonäöltä mies on tervetullut Christian Greyn rooliin.

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat