Sharon Osbourne hyökkää Kim Kardashiania vastaan: "Sairasta käytöstä"

05.03.2015 11:15 - Heli Thoren

Kim Kardashian puki North-tyttärensä aitoon turkikseen. Samalla nainen suututti pahanpäiväisesti monet - eikä vähiten Osbournen perheen rautanaista.

Kim Kardashianille tuntuu olevan tärkeintä erottua pukeutumisellaan ja sama pätee myös pienen tyttären vaatevalintoihin. Kardashian sai kuitenkin raivon niskaansa pukiessaan North-tyttärensäkin aitoon turkikseen.

- North ei ole asuste, vaan lapsi. Hänen ei pitäisi joutua pukeutumaan rumiin muotiluomuksiin, Sharon Osbourne rähjää Closer-lehdessä. 

Osbournen mukaan eläintensuojejärjestö PETA on ottanut yhteyttä Kardashianin - turhaan. Rautanaisen mukaan Kardashianin höveli käytös turkisten suhteen on sairasta.

Anna Wintourkin valittaa

Sharon Osbourne ei ole ainoa, joka on valittanut Northin vaatevalinnoista. Myös Vogue-lehden tiukkana naisena tunnettu päätoimittaja Anna Wintour on huhujen mukaan vedonnut Northin vanhempiin - tosin toisesta kuin eläintensuojelusyistä. Wintour on kehottanut Kardashiania ja Kanye Westiä pukemaan lapselle myös raikkaita pastellisävyjä, ei ainoastaan mustaa.


Lue myös: Taannoin Sharon Osbourne karisti kymmenen vuotta iästään uudella kampauksella. Katso ennen ja jälkeen -kuvat.


Lähde: Radar Online

Kilpailut

Uusimmat