IS: Ismo Leikola pääesiintyjäksi Las Vegasiin: ”Kuulostaa tosi hämärältä”

17.03.2015 07:45 - Eeva Rajala

Stand-up-koomikko Ismo Leikolaa odottaa uransa suurin haaste. Leikola kertoo Ilta-Sanomissa, mitä odottaa tulevalta Amerikan-kiertueelta.

Ismo Leikola matkaa huomenna Yhdysvaltoihin 40 keikan kiertueelle. Kiertue alkaa 6. huhtikuuta ja Leikola viihdyttää ihmisiä muun muassa Los Angelesissa, New Yorkissa, Chicagossa sekä Las Vegasissa, missä Leikola esiintyy suositulla Laugh Factory -klubilla pääesiintyjänä koko viikon ajan. Leikola on edelleen hieman hämillään tästä mahdollisuudesta.

- Se kuulostaa tosi hämärältä. Se kuulostaa ihan samalta kuin että joulupukki olisi totta - yhtä epätodelliselta. Tämä on paljon enemmän kuin olisin odottanut, Leikola kertoo Ilta-Sanomien printtiversiossa.

Suomi mukana vitseissä

Kiertue tuli Leikolalle palkintona Maailman hauskin ihminen -kilpailun viime vuotisesta voitosta. Kuten tässäkin kisassa, myös kiertueella Leikola aikoo nojata myös Suomi-aiheisiin vitseihin.

- Pääasiassa keskityn kuitenkin aika yleismaailmallisiin juttuihin, jotka ovat toimineet esimerkiksi Isossa-Britanniassa. Lisäksi minulla on jotain spesifejä ideoita, jotka liittyvät suoraan jenkkeihin...Päätavoitteena on joka tapauksessa saada niin isoja nauruja kuin vain mahdollista, Leikola selventää.

Leikola on kisavoittonsa jälkeen tehnyt keikkoja myös muun muassa Uudessa-Seelannissa, Australiassa ja Singaporessa. Suomessa hän heitti Maailman hauskin show -kiertueensa viimeisen keikkansa Lahdessa eilen.

Lue myös: Ismo Leikola teki unelmista totta: "Enää ei tarvitse ruinata keikkoja"

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat