Suomalaisjuontaja oksensi kesken suoran lähetyksen - katso video

14.04.2015 19:45 - Mikko Räsänen

Voicen Herättäjien tuoreen värväyksen Tuottaja Jääskeläisen alku uudessa työpaikassa ei mennyt ihan nappiin.

Voice Herättäjät sai huhtikuun alussa uuden vahvistuksen, kun NRJ:ltä tuttu Jani Jääskeläinen eli Tuottaja Jääskeläinen liittyi Herättäjiin Anssi Honkasen ja Noora Hautakankaan seuraksi. Jääskeläisen ura Voicen aamuissa sai hieman erilaisen alun, kuin hän oli miettinyt.

Heti ensimmäisellä työviikolla Noora Hautakangas esitti juontajakavereilleen munahaasteen pääsiäishengessä. Anssin ja Jääskeläisen piti puhaltaa kananmuna tyhjäksi ja juoda raaka kananmuna. Voittaja on se, joka suoriutuu tehtävästä nopeimmin.

Ei sujunut suunnitellusti

Tuottaja Jääskeläinen ei ollut selvästikään ensimmäistä kertaa munan kimpussa, sillä hän tyhjensi munansa kulhoon Anssia nopeammin ja huitaisi tuotoksen hetkessä naamaansa. Jääskeläisen voitto osoittautui nopeasti Pyrrhoksen voitoksi, sillä hänen ilmeensä muuttui hassuksi ja hän alkoi hamuilla käsillään roskakoria. Sitä hän ei kuitenkaan ehtinyt saada käteensä, kun oksennus lennätti kananmunan ulos.

- Onhan tämä aika jäätävää. Kaverilla on ensimmäinen työviikko ja hän oksentaa studion pöydälle, Anssi nauroi, kun kollegan tuotokset oli saatu siivottua.

Katso video tapahtuneesta yltä.

Kilpailut

Uusimmat