Kaikki artikkelit

Uudessa kappaleessa mollataan naisia, mutta hyvässä hengessä. Hauska ralli on Voicen Herättäjien käsialaa.
Voicen Herättäjien Noora Hautakangas sai kokea melkoisen yllätyksen, kun Voicen studioon asteli kaksi herrasmiestä ilman rihman kiertämää. Miehillä oli kuitenkin visiittiinsä hyvä syy.
Voicen Herättäjät antoivat JVG:n Jarelle ja Ville Gallelle tehtäväksi muokata räpiksi Herättäjien torstainen aamujuonto. Lopputulos oli upeampi kuin kukaan osasi odottaa.
Viime kesänä radiossa paljon soitetut veisut eivät miellyttäneet JVG:n miehiä, joten kaksikko päätti korjata tilanteen.
Häälahjaksi pyydetään monesti rahaa. Jos pariskunnalle kuitenkin haluaa antaa jotain muuta, ovat tietyt tuotteet suosituimpia kuin muut.
Voicen Herättäjät vastasi tänä aamuna Jennin puheluun. Jenni oli 12 tuntia aiemmin synnyttänyt keskosvauvan Naistenklinikalla. Kuuntele koskettava puhelu.
Voicen Herättäjien tuoreen värväyksen Tuottaja Jääskeläisen alku uudessa työpaikassa ei mennyt ihan nappiin.
Perjantain lähetyksessä oli historian havinaa. Miksi Anssi ei saanut tilata lasten-annosta ravintolassa? Miltä Virolainen lintu kuulostaa? Kuuntele historiallisen lähetyksen parhaat palat tästä!
Voicen Herättäjät tekevät huomenna testin, miten pitkälle juontaja voi liftaamalla ehtiä yhden radio-ohjelman aikana.
Muistatko mitkä olivat lapsena suosittuja leikkejä? Esimerkiksi purkkis, kirkonrotta ja 10 tikkua laudalla. Tänään Herättäjissä muisteltiin lapsuuden parhaita leikkejä ja pohdittiin myös missien lätkämiehiä.
Studiossa aamulla äänessä oli Erikoismies Samuel ja Niina! Samuel kertoi kauhutarinan lapsenvahtikeikastaan ja Niina antoi parisuhdevinkkejä. Kuuntele parhaat palat!
Tänään aamussa äänessä oli Erikoismies Samuel ja Niina! Facebookissa etsittiin oudointa tapahtumaa taloyhtiössä. Niina porttikongissa oli ainakin sattunut yöllä kummia.. Kuuntele parhaat palat!
Aamulla sai antaa Herättäjille joko ruusuja tai risuja somessa ja soittamalla studioon. Ruusuina toimi kuohuva ja herkut ja risuina teippi. Miten homma meni? Kuuntele parhaat palat!
Kumpi on parempi: perinteinen maitopurkki vai uusi korkillinen purkki? Tämä kysymys aiheutti Voicen Herättäjissä sodan. Kuuntele parhaat palat!
Kuinka nopeasti parisuhteessa kannattaa edetä? Voicen Herättäjissä puhuttiin tänään Ensi treffit alttarilla-ohjelman innoittamana nopeasti etenevistä suhteista. Oman tarinan voi käydä laittamassa Voicen Heärättäjien Facebook sivuille.
Miksi lapset haluavat aina leikkiä kielletyillä asioilla? Voiko sokerimunkin syödä nuolaisematta huulia? Millä Anssi hampasi hampaansa aamulla? Nämä ja paljon muuta selvisi Voicen Herättäjissä. Kuuntele parhaat palat!