Jessie J onnistui suututtamaan faninsa: "Kuinka kiittämätöntä ja tylyä!"

29.04.2015 23:00 - Rea Tallgren

Laulajakaunotar Jessie J sai huomata, että sosiaalisessa mediassa pienetkin teot voivat saada suuret mittasuhteet.

Jessie J on menestynyt brittilaulaja, joka ei pelkää sanoa mielipiteitään. Lahjakas kultakurkku on muun muassa tuomaroinut The Voice -ohjelmaa. Nyt 27-vuotias kaunotar on kuitenkin onnistunut suututtamaan faninsa pahemman kerran.

Kaikki sai alkunsa kun tummakutrinen laulajatar alkoi poistaa Twitterissä seurannastaan fanejaan. Fanit reagoivat nopeasti ja pettyneesti. Jessie J ei kuitenkaan pyydellyt anteeksi.

"Lakatkaa valittamasta ja levittämästä huonoa energiaa. En poistannut seurannasta vain fanejani vaan kaikkia muitakin."

Hän myös jatkoi asiasta toisessa twiitissä:

"Ja kun peukaloni taas jaksaa, poistan seurannasta kaikki muutkin, joita seuraan."

Niin artisti myös teki. Nyt hän ei seuraa enää Twitterissä ketään.

Jessie itsekin menetti paljon seuraajia tempauksensa myötä. Moni fani ilmaisi avoimesti pitävänsä naisen käytöstä tylynä.

"Kuinka kiittämätöntä ja tylyä poistaa seurannasta sellaisetkin fanit, jotka ovat olleet hänen rinnallaan aina siitä asti, kun hän vasta aloitteli uraansa." kommentoi eräs twiittaaja.

Nainen on ollut aiemmin sosiaalisessa mediassa tukkanuottasilla faniensa kanssa, kun hänen huhuttiin eronneen poikaystävästään Luke Jamesista. Tuolloin laulaja näpäytti fanejaan sanoen, että kenenkään on turha sanoa jakavansa valheita, koska "rakastaa häntä" vaan että parasta tuolloin olisi käyttäytyä kunnioittavasti, eikä levittää virheellistä tietoa.

Lue myös: Supertähti Jessie J tunnustaa Voicelle: Perheen parissa olen edelleen vain normaali Jessica

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat