Jutan ja Vertin supersinkkudieetit –tv-sarja starttaa TV5:lla syksyllä

13.06.2015 17:15 - Reetta Haverinen

Monille suomalaisille tutun Jutta Gustafsbergin ja FitFarmin personal trainerin Vertti Harjuniemen luotsaamassa uutuus tv-sarjassa itseensä tyytymättömistä sinkuista kuoritaan esiin upeita naisia ja miehiä, joilla on vientiä treffimarkkinoilla.

Jutta Gustafsberg on varsinainen monitoiminainen: poliisin ammatissa aiemmin työskennellyt kaunotar on kilpaillut fitnesslavoilla ja juontotehtävissä sekä valmentanut monia suomalaisia kohti parempaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia.Vaaleaverikkö on nähty myös tv-sarjoissa Jutta ja superdieetit, Jutta ja puolen vuoden superdieetit ja Jutta ja huikeat häädieetit.

Gustafsberg näyttää viihtyvän tv-kameroiden edessä, sillä naisen uutuus tv-sarja starttaa syksyllä TV5:lla. Yhdessä Vertti Harjuniemen kanssa sarjan päätähtenä esiintyvä Gustafsberg laittaa suomalaisten sohvaperunasinkkujen elämän kertaheitolla uusiksi. Epävarmojen seinäruusujen itsetunto kasvaa kohisten Harjuniemen ja Gustafsbergin laatimien ruokavalio- ja treenisuunnitelmien myötä.

Pelkän treenin ja säännöllisen ruokavalion ympärille ei sinkkujen elämäntapamuutos pelkästään perustu, vaan tarkoitus on jumpata myös sinkkujen henkistä hyvinvointia. Lisäksi tyylitiimi laatii jokaiselle sinkulle uuden lookin. Sarjassa päästään myös seuraamaan, kuinka sinkkujen sokkotreffit sujuvat elämäntaparemontin jälkeen.

Mukana ohjelmassa on 10 naista ja 10 miestä. Gustafsberg treenaa sarjan sinkkunaisten kanssa ja Harjuniemi valmentaa miespuolisia deittikokelaita. Syttyikö rakkaus sokkotreffeillä? Kuinka sinkut muuttuivat voimakaksikon valmennuksessa? Se päästään näkemään elokuussa!

Jutan ja Vertin supersinkkudieetti alkaa TV5:lla keskiviikkona 19.8. klo 21.00.

Kilpailut

Uusimmat