Saippuasarjan näyttelijätär ylistää Charlie Sheeniä: Näin viihdealalla tunnistaa ison tähden

13.06.2015 19:15 -

Suomessa vieraillut yhdysvaltalaisnäyttelijätär Jacqueline McInnes Wood tapasi villistä bailauksestaan ja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään tunnetun Charlie Sheenin Anger Management -sarjan kuvauksissa.

Sheenistä on liikkunut mediassa juttuja, joissa on korostettu eritoten tähden alkoholiongelmia, bailausta ja välinpitämätöntä asennetta. Kollegansa Anger Management -sarjan kuvauksissa tapasi Jacqueline McInnes Wood, joka tunnetaan paremmin Kauniit ja rohkeat -sarjan ilkeänä Steffy Forrester Spencerinä - eli siis Ridgen ja Taylorin tyttärenä.

Jacquelinen mielikuva koomikosta on todella positiivinen.

- Hän oli todella erilainen verrattuna median antamaan kuvaan. Charlie Sheen oli aina paikalla ajoissa, muisti roolisanansa ja auttoi muita. Hän muisti jokaisen sarjan tekijätiimissä olevan nimen, vaikka olisit ollut mukana vain pari päivää. Hän ei todellakaan ollut mitenkään sekaisin, vaan täysin kartalla kaikesta, kertoi Jacqueline McInnes Wood The Voicelle.

- Hän huomioi kaikki kollegansa ja kiitti jokaisen työpäivän jälkeen kaikkia nimeltä heidän panoksestaan, vaikka kyseinen ihminen olisi sanonut vain yhden vuorosanan kuvauksissa. Hän halusi siten osoittaa, että välittää muista. Se on ison tähden merkki.

Tavanomaisesta sekoilusta ei myöskään näkynyt merkkejä kuvauspaikalla.

- Onhan hänestä liikkunut paljon juttuja bilettämisestä ja se on totta - hän juhlii kovaa, mutta myös tekee töitä kovaa. Hän on kovan luokan ammattilainen, eikä anna juorujen estää itseään tekemästä, mitä haluaa. Se on ihailtavaa.

Kilpailut

Uusimmat