Kaikki artikkelit

Maitland Ward tunnetaan muun muassa Kauniit ja rohkeat -sarjan Jessica Forresterin roolista.
Katherine Kelly Lang nauttii kesästä pienissä bikineissä.
Noellen tapailema Johannes Holopainen muistetaan muun muassa Tuntematon sotilas -elokuvasta.
31-vuotias näyttelijätär Jaqueline Wood odottaa esikoistaan miehensä kanssa.
Katherine Kelly Lang on näytellyt Kauniit ja rohkeat -sarjassa 30 vuotta.
Suosittua Kauniit ja rohkeat -sarjaa jo vuosia tähdittänyt Katherine Kelly Lang suosii siviilissä nykyisin kurvikasta olemusta.
Legendaariset Kauniit ja rohkeat -sarjan tähdet tapasivat jälleen pitkästä aikaa.
Suomessa vieraillut yhdysvaltalaisnäyttelijätär Jacqueline McInnes Wood tapasi villistä bailauksestaan ja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään tunnetun Charlie Sheenin Anger Management -sarjan kuvauksissa.
Los Angelesista Suomeen edellisyönä saapuneet Kauniit ja rohkeat -näyttelijät intoutuivat tutustumaan suomalaiseen katukuvaan.
Kauniit ja rohkeat -näyttelijätär oli kävelemässä jalkakäytävällä, kun auto törmäsi häneen.
Suomalaiskatsojille erityisesti Kauniiden ja rohkeiden Ridgenä tutuksi tullut näyttelijä ja muusikko Ronn Moss ehti luoda uraa näyttelijänä jo ennen suosikkisarjan alkua.
Ronn Mossin tunnetuksi tekemään rooliin on palkattu Thorsten Kaye.
Yli 20 vuotta Ridge Forresteria esittänyt Ronn Moss jättää Kauniit ja rohkeat ensi kuun alussa. Ilta-Sanomat paljastaa, miten lähteminen tapahtuu. 
Kauniit ja rohkeat -sarjasta suomalaiskatsojille tutuksi tullut näyttelijä Katherine Kelly Lang ei tunnu vanhentuneen vuosien myötä ollenkaan.
Viime viikolla kerrottiin että Ridge Forresteria iät kaiket sarjassa näytellyt Ron Moss jättää sarjan. Nyt myös Stephanieta näyttelevä Susan Flannery aikoo jättää sarjan. Fanit ovat huolissaan siitä, tuleeko sarja enää olemaan ennallaan.
Pitkään televisiossa pyörineen saippuaoopperan jaksoille on siunaantunut mitä erikoisimpia nimiä.