Huomenna se alkaa: Jutta Gustafsbergin uutuussarjassa sinkut laitetaan tiukalle dieetille

18.08.2015 20:15 - Reetta Haverinen

Dieettisarjoja tulvii jokaiselta televisiokanavalta, mutta Jutta Gustafsbergin luotsaamat ohjelmat ovat täysin omaa luokkaansa! 

Koko kansan rakastaman fitness-tähden Jutta Gustafsbergin ja komean personal trainerin Vertti Harjuniemen yhteinen uutuussarja Jutan ja Vertin supersinkkudieetti on taatusti yksi tämän syksyn mielenkiintoisimmista tv-ilmiöistä. Sarjassa omaan olemukseensa tyytymättömät sinkut laitetaan ojennukseen ja heidän elämäntapansa kokevat huimia muutoksia, kun Gustafsberg ja Harjuniemi pääsevät laittamaan sormensa peliin.

Jaksot huipentuvat sokkotreffeihin

Sarjassa ei keskitytä pelkästään koulimaan sohvaperunasinkuista upeita komistuksia ja kaunottaria. Treffiteema tuo ohjelmaan mukavaa maustetta: jokainen sarjan jakso huipentuu jännittäviin sokkotreffeihin, joilla sädehtivät sinkut, jotka tv-sarjan valmentajakaksikko on koulinut, pääsevät tapaamaan toisensa.

Tuttu tv-persoona

Jutan energinen olemus on tullut suomalaisille tutuksi naisen aiemmista tv-ohjelmista. Gustagsberg on esiintynyt muun muassa omaa nimeään kantavassa Jutta ja superdieetit -sarjassa. Kaunotar on myös valmentanut monia ylipainoisia suomalaisia sarjoissa Jutta ja puolen vuoden superdieetit sekä Jutta ja huikeat häädieetit.

Huomenna keskiviikkona televisiokanavat on siis parasta kääntää TV5-kanavalle iltayhdeksän aikaan. Naisen sädehtivästä olemuksesta ei vain voi saada tarpeekseen! Kaiken lisäksi Harjuniemi tarjoaa varsinkin kaikille naiskatsojille silmäniloa omalla charmikkaalla olemuksellaan.

Jutan ja Vertin supersinkkudieetit TV5:lla huomenna 19.8. klo 21.00.

Lue myös: Jutta Gustafsberg myöntää kamppailleensa itsetunto-ongelmien kanssa

Kilpailut

Uusimmat