TV:n sinkkukaunottaret paljastavat millainen Tinder-kuva herättää kiinnostuksen

27.08.2015 19:45 - Mika Parikka

Bimbo Oy -realitysarjan naisten mielestä Tinderin käyttäjien pitäisi tajuta, että Tinderiin nimenomaan pitää laittaa pinnallisia kuvia. 

Fox-kanavan lanseeraama tositv-ohjelma Bimbo Oy on puhuttanut jo reippaasti ennen ensimmäistä jaksoaan eri medioissa. Ohjelmassa esiintyvät nuoret naiset Sointu Borg ja Alina Välimäki ovat saaneet monelta bimbon leiman.  

Sointu ja Alina ovat deittipalvelu Tinderin todellisia tehokäyttäjiä. Naiset kertoivatkin millaisilla kuvilla heidän kanssaan pääsee seuraavalle tasolle:

- Olen kehittänyt sellaisen tietynlaisen kaavan, millä minulta saa matchin Tinderissä. Kuvan pitää olla sellainen, joka jättää jotain arvailujen varaan. Tinderissä suurin osa katsoo vain sen ensimmäisen kuvan, ja hylkää sen heti. Kun jättää jotain arvailujen varaan, tytön on pakko avata koko profiili, että se näkee tekstin ja kaikki muutkin kuvat siinä samalla, Alina kertoo.

Alinalla on selkeä näkemys siitä, millaisella kuvalla naisten mielenkiinto herätetään:

- Yleensä ensimmäinen profiilikuva miehellä kannattaa olla sellainen, että nyt esimerkiksi kesällä ottaa jonkun kesäisen tyylikkään terassikuvan, jossa on aurinkolasit päässä. Jos ensimmäisessä kuvassa on aurinkolasit päässä, nainen haluaa tietää, miltä mies näyttää ilman niitä, Alina avaa ohjenuoraansa. 

Sointu on asian kanssa samoilla linjoilla ja komppaa:

- Meilläkin on Tinderissä hyvännäköisiä jätkäkavereita, mutta niillä on väärät kuvat. Pitäisi olla yksi kokovartalokuva, että näkee minkä pituinen mies on kyseessä, ja tietenkin selkeä kasvokuva. Tinder on superpinnallinen paikka. Käyttäjien pitäisi ymmärtää, että sinne pitää laittaa pinnallisia kuvia. Minua muuten ärsyttää ihan suunnattomasti kissat profiilikuvissa, nainen nauraa. 

Jos Alinan ja Soinnun kanssa pääsee treffeille asti, voi ilta päättyä jopa petipuuhiin. Kaksikko kertoi Asema.netille, mitä tämä voi onnistua. Lue haastattelu täältä.

Bimbo Oy alkaa Fox-kanavalla 9. syyskuuta. 

Kilpailut

Uusimmat