Näyttelijä Sienna Miller avautuu äitiydestä eron jälkeen: Elämäni on kaaosta ja olen uupunut

08.09.2015 14:45 - Pauliina Jokinen

Näyttelijä Sienna Miller kertoi äitiyden raskaista puolista harvinaisessa haastattelussa.

33-vuotias näyttelijä kertoi vanhemmuudesta ja perhe-elämästään tuoreimmassa Voguessa. Harvoin yksityiselämästään avautuva Sienna Miller kertoi olevansa toisinaan hyvin väsynyt äiti.

- Tietenkin lapsen saaminen on aivan käsittämätön kokemus, mutta samalla elämäsi on kaaosta ja olet uupunut, Miller kuvaili.

Väsymys ja kaaoksenhallinta ovat olleet viimeaikoina entistäkin lähempänä näyttelijättären elämää, sillä kolmevuotiaan Marlow-tyttären äiti erosi lapsensa isästä, Tom Sturridgesta, kesällä.

Unta vailla

Miller kertoi taistelevansa samanlaisten kokemusten kanssa kuin kuka tahansa työssäkäyvä äiti.

- Voisin koska tahansa nukahtaa tämän pöydän ääreen. Haluaisin hallita paremmin asioita: olla enemmän super – vaikka sellaista tunnetta ei koskaan saavuttaisikaan, vaikka olisikin täydellinen, Miller mietti,

Miller kertoi painivansa jatkuvan syyllisyyden kanssa, mutta uskovansa, ettei ole asian kanssa yksin vaan sen kuuluvan olennaisena osana vanhemmuuteen.

- Tällaista on äitiys. Yritän ymmärtää, mitä syyllisyys on ja toisinaan se tuntuu täysin keksityltä tunteelta. On outoa rangaista itseään jatkuvasti näin. Se ei voi olla tervettä, Miller mietti.

Perhe auttaa

Tyyli-ikoninakin tunnettu Miller kertoi saavansa apua arjen pyörittämiseen äidiltään ja siskoltaan Savannahilta.  Läheiset perhesuhteet ovat näyttelijälle tärkeitä.

- Olemme todella läheisiä. He ovattodella merkityksellisiä naisia elämässäni, mutta tietenkin ajamme välillä toisemme myös hulluiksi, Miller nauroi.


Lue myös: Sienna Miller leikkautti pitkät kutrinsa - toimiiko uusi hiustyyli?

Lähde: Vogue

Kilpailut

Uusimmat