Suomalainen tosi-tv-kaunotar: "Ohjelmassa feikkiä ovat vain tissini"

20.09.2015 10:15 - Mika Parikka

Bimbo Oy:n Sointu ja Alina eivät edes yritä suojata yksityisyyttään.

Sointu Borgista ja Alina Välimäestä koostuva Bimbo Oy porskuttaa täyttä häkää Fox-kanavalla. Naiset kävivät The Voicen vieraana, ja valottivat samalla tuntojaan yksityisyydestä sekä bimboudesta ilmiönä.

Miten yksityisyyttä voi varjella, kun kamerat seuraavat koko ajan niskavilloissa kiinni?

- Emme suojele oikeastaan mitään yksityisyydestämme. Ohjelmassa käy ilmi oikeastaan kaikki! No alasti emme taida näkyä, tai noh, taidamme itse asiassa näkyäkin, naiset nauravat.

Naiset eivät halua luoda mitään kulissia. Rahaongelmat, miesongelmat ja huonot päivät kuuluvat kuvaan, ja puolet ajasta naiset arvelevat olevansa krapulassa verkkareissa kotona.

Jos kaikki on aitoa, niin onko mikään sitten tekaistua?

- No varmaan minun tissini ainoastaan, Sointu räväyttää.

- Meillä ei ole mitään filtteriä, ja huumorimme on semmoista mustaa huumoria, jota kaikki eivät ehkä aina tajua. Me heitämme sitä itsestämme, mutta myös muista. Olemme kuitenkin aika pahoja suustamme, Alina selventää ja jatkaa:

- Itsestään on jonkinlainen käsitys, mutta kun on päässyt katsomaan valmista materiaalia, niin on huomannut, että se kuva ei välttämättä vastaa yhtään sitä, miksi on itseään luullut.

Bimbouden syvin olemus

Sanalla "bimbo" on kyseenalainen kaiku ihmisten korvissa. Jokaisella on omat stereotypiansa bimboista, mutta miten naiset itse näkevät termin?

- Bimbolla on ehkä tapana pitää itseään esillä koko ajan. Yksi bimbouden merkki voisi olla sellainen, että nainen omalla tavallaan tuputtaa itseään ja pistää liian halvalla likoon huomiota kaivaten. Sellainen, että päässä ei liiku mitään muuta, kuin ripset, Alina tuumii.

Sointu on asiassa samoilla linjoilla:

- Bimbous on laaja käsite, mutta ehkä se on sellainen, että ei ajatella ihan loppuun asti. Ollaan liian sinisilmäisiä tai ajetaan pelkästään omaa etua.

- Arvomaailma on kovin erilainen. Mekin nähdään paljon sellaisia mimmejä, jotka pyörii tuolla erilaisten äijien perässä rahan, maineen, tai statuksen takia. Se on yksi bimbouden merkki, Alina päättää.

Lue myös: TV:n sinkkukaunottaret paljastavat millainen Tinder-kuva herättää kiinnostuksen

Kilpailut

Uusimmat