Salatut elämät -tähti näyttelijävaimonsa hurmaamisesta: "Aikamoinen väsytystaisteluhan se oli!"

25.09.2015 20:15 - Reetta Haverinen

Salatuista elämistä tuttu Mikko Parikka, eli Jiri Viitaniemi, vieraili Voicen iltapäivän vieraana ja paljasti asioita suositun suomalaisen tv-sarjan kulissien takaa.

Voicen iltapäivän juontajat Niina Backman ja Lauri Kottonen ovat kovia Salkkarit-faneja kuten monet muutkin suomalaiset. Juontajat olivatkin varsin innoissaan saadessaan tentata suorassa radiolähetyksessä sarjasta tuttua Mikko Parikkaa, joka tunnetaan Salkkareissa nimellä Jiri Viitamäki.

Parikka paljasti, että kulisseissa kaikki ei ole sitä, miltä se ehkä televisiossa näyttää. Esimerkiksi sauna kohtauksissa ei istuta lämpöisissä löylyissä, vaan iho voidellaan vauvaöljyllä ja sen jälkeen hipiälle heitellään vettä - hikinen saunalook on valmis. Varsinkaan talvisin saunakohtausten näytteleminen ei kuulosta kovin miellyttävältä. 

Työpaikkaromanssi

Pelkkää näytelmää ei miehen elämä Salatuissa elämissä kuitenkaan ole ollut, sillä miehen sydän suli aidosti vastanäyttelijänsä Sara Säkkisen, nykyisen Parikan, edessä. Helposti nainen ei kuitenkaan miehen syliin langennut.

- Aikamoinen väsytystaisteluhan se oli, Parikka naurahtaa Voicelle antamassaan haastattelussa.

Miehen sinnikkyys kuitenkin palkittiin, sillä Peppi Puolakkana sarjassa tunnetun Saran tunteet lämpenivät pian Parikkaa kohtaan. Nyt pariskunta on naimisissa ja odottaa tällä hetkellä toista lastaan. Pariskunnan esikoinen syntyi maaliskuussa 2014.

Voicen iltapäivä arkisin Voicella klo 14.00-18.00.


Lue lisää pariskunnan yhteisestä menneisyydestä: Herkissä tunnelmissa risteilyllä - seurustelevatko nämä salkkaritähdet?

Kilpailut

Uusimmat