Idols-voittaja Mitra haaveilee yhteistyöstä komean miesartistin kanssa: "Makea laulaja!"

26.09.2015 13:15 - Reetta Haverinen

Vuonna 2013 Idols-laulukilpailun voittanut Mitra Kaislaranta julkaisi vastikään debyyttialbuminsa. Nainen lupaa jatkossakin laulaa suomenkielellä ja haaveilee yhteisbiisin teosta erään toisen Idolsista tutuksi tulleen artistin kanssa.

Rock-henkiset miesartistit näyttävät vetoavan Mitra Kaislarantaan, sillä 2013 vuoden Idols-voittaja paljastaa, että tahtoisi levyttää yhteisbiisin Pete Parkkosen kanssa. Parkkonen kilpaili itsekin Idolsissa sarjan neljännellä tuotantokaudella.

- Mielestäni Pete Parkkonen on tosi ihana. Hänen kanssaan voisin tehdä yhteisbiisin. Pete on sitä paitsi mielettömän makea laulaja, Kaislaranta toteaa.

Tähti myös paljastaa, että unelmoi naisenergiaa pursuavan musiikkitekeleen teosta jonkun naisartistin kanssa. Ketään tiettyä naispuolista kultakurkkua Kaislaranta ei kuitenkaan osaa tuosta noin vain mainita.

Kappaleet jatkossakin suomenkielellä

Mitran upea I Will Always Love You -veto Idols kilpailussa sai kylmät väreet kulkemaan niin tuomareiden kuin katsojienkin iholla. Nainen kuitenkin toteaa, ettei ole miettinyt vaihtavansa tulevaisuudessa kappaleiden tulkintakieltä suomesta englantiin.

- En kuitenkaan ole syntyperältäni englantilainen, joten tulkinta on suomenkielellä paljon helpompaa, aidompaa ja vivahteikkaampaa, artisti kertoo Voicelle antamassaan haastattelussa.

Keikat eivät stressaa

Vastikään ensimmäisen albuminsa julkaisseen kaunottaren syksy tulee taatusti olemaan kiireinen. Keikkasyksy ei kuitenkaan naista stressaa:

- Rakastan keikoilla olemista. Olen lavalla omimmillani. Yleisöltä saa niin paljon takaisin. Vielä kun on ihana bändi ja saa olla jätkien kanssa, Mitra toteaa haastattelussaan.

Vaikuttaa siltä, että nainen on täysin oikealla alalla!


Lue myös: Vastikään ensimmäisen albuminsa julkaissut Mitra kertoo, miksi debyyttilevy saatiin ulos vasta nyt

Kilpailut

Uusimmat