Kuva: Fotolia

Mila Kunis julkaisi liikuttavan kirjeen miehelleen: En ennen uskonut tosirakkauteen

07.10.2015 11:30 - Pauliina Jokinen

Näyttelijä Mila Kunis kannustaa kaikki rakastuneita iloitsemaan onnestaan.

Näyttelijäkaksikko Mila Kunis ja Ashton Kutcher löivät hynttyynsä yhteen vasta vuosia ensitapaamisensa jälkeen. Parin rakkaus ei syttynyt v televisiosarja 70's Show'ssa rinnakkain näytellessä. Mutta sitten, kun rakkaus iski, se ei katsonut aikaa tai paikkaa. Samalla ystävyys muuttui parisuhteeksi ja perheeksi.

Kutcherin ja Kunisin onni täyttyi vuosi sitten, kun heille syntyi pieni tytär. Kunisin ja Kutcherin tytär Wyatt Isabelle Kutcher vietti viime viikolla ensimmäistä syntymäpäiväänsä.

Tiistaina Kunis julkaisi koskettavan tekstin perheelleen.

Oli aika, kun en uskonut sielunkumppaneihin. Mutta sitten tapasin omani. Olemme tunteneet toisemme pitkään, mutta silti tunnen saman pienen tunteen sydämessäni, kun katsot silmiini ja rakkautesi on niin puhdasta. Tunnen edelleen saman kipinän, kun annat minulle hyvänyönsuukon. Haluan herätä vierestäsi jokaisena aamuna. Kun olen poissa tolaltani, sinä pidät minua kädestä ja kerrot kaiken olevan hyvin. Olet minun tukipilarini, minun luottohenkilöni ja paras ystäväni. Rakastan sinua aina, Kunis kirjoitti Facebook-tilillään.

Kunis kirjoitti uskovansa rakkauden olleen kohtalo.

- Rakkaudella ei ole logiikkaa, syytä, ikää tai rajoja. Se vain tapahtuu. Eikä ole väliä, oletko 10- tai 80-vuotias. Jos olet rakastunut, iloitse. Et voi vaikuttaa kohtaloon.

Kunis on liittänyt kuvakollaasiin otoksia vuosien takaa, kun pariskunta näytteli yhdessä televisiosarja 70's Show'ssa.


Lue myös: Parisuhteen kohtalo on ennakoitavissa - tutkimus selvitti keinon

Kilpailut

Uusimmat