Kuva: AOP

Mitä Kanye West edellä, sitä Lindsay Lohan perässä - kumpikin aikoo presidentiksi 2020

26.10.2015 17:15 - Mika Parikka

Ensin Kanye West, nyt Lindsay Lohan. Kuka seuraavaksi?

Yhdysvalloissa käydään kiivaasta presidenttikilpailua. Kilvassa ehkäpä eniten ruutuaikaa on saanut mediapersoonanakin tunnettu Donald Trump. Miehen letkautukset ja vahva mediassa saavutettu imago ovat varmistaneet, että hullunmyllyä ei kisasta ole puuttunut. Vuoden 2016 jälkeen seuraavat presidenttikilvat käydään vuonna 2020, jolloin nähdään varmasti vielä suurempi rummutus, ainakin jos tämän hetkiset merkit pitävät kutinsa. 

Ensin Kanye West räjäytti pankin ilmoittamalla osallistuvansa vuoden 2020 presidenttikilpaan. Koska yksi julkisuudenhenkilö ei riitä, intoutui Lindsay Lohan kilpaan mukaan. Nainen onkin mainostanut ahkerasti Instagram-tilillään tulevia vaaleja. Pitää ottaa huomioon, että hän painottaa "ehkä" osallistuvansa, mutta aiheesta pitämänsä melun perusteella asiaa voi jo pitää lähes varmana.

Onko tämä sitten vain keino saada huomiota lopahtaneeseen uraan, ja hieman parempaa julkisuuskuvaa huuruisten vuosien jälkeen? Yksi neidon pääteeseistä on ainakin ollut pelastaa kaikki maailman lapset kärsimyksiltä. Hän on myös siteeraannut esimerkiksi itse Ghandhia. Saa nähdä ketkä vielä ilmoittavat lähtevänsä kilpaan mukaan. Ehkäpä Pamela Anderson tai David Hasselhoff?

Alla näet kuvia Lohanin Instagram-tykityksestä:


" I may run for president. Through ups and downs #YESWECAN lets do this" Kuvassa Lohanin lisäksi Republikaanien Chris Christie

" just kidding... Or not?"


Lue myös: Kanye West tuoreessa haastattelussa: "Olen täysin tosissani pyrkimässä Amerikan presidentiksi"

Lähde: Viralthread, Instagram

Kilpailut

Uusimmat