Kuva: Fotolia

Miehen surkea rytmitaju aiheuttaa hysteriaa netissä - katso video

10.11.2015 16:20 - Mika Parikka

Kaikilla ei ole rytmi veressä. Sen sai kokea nahoissaan eräs hääbändi, jonka keikalle eksyi kenties maailman rytmitajuttomin mies.

Rytmissä pysyminen on musiikissa äärimmäisen tärkeää. Tavallinenkin pulliainen nauttii ja fiilistelee helposti musiikin mukana, mutta rytmissä pulliainen ei välttämättä pysy. Sen sai todistaa eräs hääbändi nahoissaan, kun keikkapaikalle eksyi mies, joka oli nauttinut ehkä muutaman liikaa.

Mies seisoo lavan edessä yrittäen taputtaa bändin soittaman kappaleen tahtiin. Siitä ei vain tule yhtään mitään. Päinvastoin, miehen taputus aiheuttaa suuren päänsäryn jokaiselle, joka ymmärtää edes jotain musiikista, tai tietää mitä rytmi ylipäätään tarkoittaa. 

Videon kuvauksessa kerrotaan bändin kitaristin olleen ongelmissa, kun rytminsekoittaja oli parkkeerannut itsensä juuri hänen eteensä. Kunnioitettavalla suorituksella kitaristi kuitenkin selvittää kappaleet ilman ongelmia. 

Huomattavan arvoista on myös se, että kukaan muu ei taputa musiikin tahtiin. Katso video maailman rytmitajuttomimmasta miehestä alta:


Lue myös: Miss Peppu valittiin jälleen - katso kuvat voittajasta

Kilpailut

Uusimmat