Suosikkijuontajat Helvetin portaissa - "Elämäni hirvein urheilusuoritus!"

11.11.2015 15:25 - Mikko Räsänen

Radio Cityn juontajat kuvasivat kuntokuurinsa loppukoetta elämänsä hirveimmäksi urheilusuoritukseksi

Aminopörssi haastoi Radio Cityn Ville Kinaretin, Mikko Honkasen ja Juha Valvion yhdeksän viikon kuntokuuriin. Kaikkien pohjakunto mitattiin jakson alussa. Yhdeksän viikkoa kolmikko treenasi kovaa ja käytti treenin rinnalla Nutri Works -lisäravinnesarjan tuotteita. Ruokavaliot ja treeniohjelmat oli suunniteltu jokaiselle heidän lähtötasonsa mukaan.

Yhdeksän viikon jälkeen oli kuurin loppukokeen aika. Kolmikko vietiin Malminkartanon kuuluisille Helvetin portaille, joissa on 426 askelmaa.

Kolmikko oli ottanut mukaan jänikseksi huippukuntoisen Tuomo Kuisman näyttämään mallia, miten suoritus tehdään.


Lopulta rinteessä nähtiin hyvin eri tasoisia suorituksia. Kuisma juoksi portaat ylös 57 sekunnissa ja rikkoi suorituksellaan kuvaushetkellä voimassa olleen Helvetin portaiden maailmanennätyksen. Juontajilla olikin vaikeampaa. Kinaret joutui kesken matkaa pysähtymään ja kakomaan, kun rasitus oli saada hänet oksentamaan. Honkanen oli ylös päästyään niin kovissa kivuissa, että hän hätisti kuvausryhmän ympäriltään ja jouduttiin odottamaan hetki, ennen kuin häntä uskalsi lähestyä kameran kanssa.

- Hirvein urheilusuoritus, mitä olen ikinä tehnyt. Särkee vieläkin, vaikka siitä on jo viisi minuuttia, Honkanen ihmetteli, kun hänet vihdoin saatiin kameran eteen.

Honkasen juontajapari Kinaret teki pyhän lupauksen selvittyään maaliin hengissä.

- Se oli viimeinen kerta tätä lajia!

Kärsimyksestä huolimatta kaikki juontajat saivat aikaan huikeat tulokset ja heidän kuntonsa oli noussut mielettömästi  yhdeksän viikon kuurin aikana. Katso alta video juontajien rääkistä ja treenituloksista.


Kilpailut

Uusimmat