Kuva: Mikko Räsänen

Hunks-komistukset kehuvat puolisoitaan: "Hän korjasi kaiken, mikä minussa oli rikki"

03.12.2015 08:45 - Mikko Räsänen

Sami Sarjula ja Petteri Avilia isännöivät Ladies Night -kiertuetta.

Julkkiskomistukset Sami Sarjula (oik.) ja Petteri Avilia lähtevät huomenna lähes kaksi kuukautta kestävälle Ladies Night -kiertueelle. Ympäri Suomea kulkeva kiertue vie kaksikon eri kaupunkeihin, joissa heillä on aina sama tehtävä: järjestää tyylikäs naisille suunniteltu bileilta. 

Joka kaupungissa kaava on sama. Kello 20 ravintolan ovet aukeavat naisyleisölle, jolle on suunniteltu erityisohjelma, johon kuuluu muun muassa tuote-esittelyjä, hemmottelua ja muotinäytös. 

- Tavoitteena on järjestää heille irtiotto arjesta eli tyylikäs ilta, jolloin naiset saavat syyn laittautua hienoiksi, Sarjula kertoo.

Ensimmäiset kaksi tuntia ravintola on auki vain naisille. Vasta klo 22:n jälkeen ovat myös miesasiakkaat tervetulleita sisään. 

- Me tehtävämme on tuoda naisille pilkettä silmäkulmaan. Kun sitten kundit tulevat ravintolaan, niin jos he ovat siistisi pukeutuneita ja fiksussa kunnossa,hehän korjaavat potin, Hunks-tanssiryhmästä tuttu Avilia jatkaa.

Isännät kannustavat myös miehiä panostamaan pukeutumisensa.

- Eivät nämä mitkään Linnan juhlat ole, mutta tätä iltaa varten saa kyllä pukeutua. Varsinkin pienemmissä kaupungeissa kuulee liian usein naisten valittavan, miten kundit tulevat ravintolaan alipukeutuneina ja liian kohmeisessa kunnossa, Avilia miettii.

Petteri Avilia ja Sami Sarjula kannustavat pitkässä parisuhteessa olevia huomioimaan puolisoitaan arjen keskellä pienillä romanttisilla yllätyksillä. (kuva: Mikko Räsänen)

Molemmat illan isännät ovat jo onnellisesti varattuja. Kun puhe kääntyy kiertueen todellisiin päähenkilöihin eli suomalaisnaisiin, herkistyvät miehet selvästi. 

- Kaikki se, mikä minussa on ollut rikki, on korjautunut ehjäksi yhden tietyn naisen ansiosta. Suomalaisnaiset edustavat minulle kukkaa kämmenellä. Siksi minun oli helppo lähteä mukaan tälle kiertueelle, kun työtarjous tuli, Avilia kertoo.

Sami Sarjula kuului pitkään Hunks-ryhmään. Sen lisäksi hän on tuttu Salatuista elämistä ja erilaisista juontotöistä. Vuosien aikana hän on tavannut valtavan joukon suomalaisia naisia.

- Petteri vei melkeinpä sanat suustani. Olen matkustellut jonkin verran ulkomailla ja 20 vuotta keikkaillut ympäri Suomea. Noiden kokemusten perusteella uskallan sanoa, että suomalaiset naiset ovat ihania ja rehellisiä, Sarjula sanoo.

Minkä romanttisen yllätyksen olette viimeksi tehneet puolisollenne?

- Meillä on elämä todella hektistä, ja koska perheessä on myös 3,5-vuotias Santeri-poika, niin varsinaista kahdenkeskistä parisuhdeaikaa jää vaimon kanssa on tarjolla harvoin. Siksi ne pitkän parisuhteen hienot hetket täytyy hakea juuri siitä perusarjesta, Sarjula kertoo.

- Esimerkiksi kun toisella menee töissä pitkään, olen joskus siivonnut, tehnyt ruokaa ja laittanut puulämmitteisen saunan lämpenemään. Se saattaa merkitä enemmän kuin lahjaksi ostettu 500 euron kaulakoru, hän jatkaa.

Petteri Avilia on tässäkin juontajaparinsa linjoilla.

- Ne ovat juuri ne pienet jutut arjessa, joilla voi näyttää toiselle, ettei pidä häntä itsestäänselvyytenä. Minulla esimerkiksi on lenkkipolkuni varrella kukkakauppa. Viime viikolla aamulenkillä ollessani kävin siellä hakemassa ruusun ja vein sen puolisolleni ennen kuin hän heräsi.

- Juuri näin. Ei asioita pidä tehdä suurella rahalla vaan suurella sydämellä, Sarjula kommentoi.

Ladies Night -kiertue

4.12. Kouvola, Amarillo

5.12. Salo, Ipanema

11.12. Riihimäki, Graniitti

12.12. Imatra, Huuma

19.12. Lohja, Exit Nightclub

9.1. Forssa, Bar 54

23.1. Kuopio, Puikkari

30.1. Kotka, Hello!

13.2. Oulu, Amarillo

19.2. Joensuu, Bepop

Lue myös: Mitkä värit sopivat juuri sinulle? Hyödynnä stylistin pukeutumisneuvot

Kilpailut

Uusimmat