Kuva: AOP

Legendaarinen Star Wars -näyttelijätär harmittelee: "En tiennyt olevani seksisymboli"

09.12.2015 22:15 - Senja Rapila

Carrie Fisher hämmentyi siitä faktasta, että Prinsessa Leian ikoniset metallibikinit tekivät Star Wars -näyttelijästä maailmanlaajuisen seksisymbolin.

Suosikkinäyttelijä Carrie Fisheristä tuli jokaisen miehen päiväuni, kun hän näytteli nykyään legendaarisen kohtauksen Star Wars: Jedin Paluu -elokuvassa. Elokuvan kohtauksessa Prinsessa Leia oli Jabba the Hutt:in vankina, ja Leialla oli päällään pelkästään paljastavat metallibikinit. 

Ikoniset bikinit myytiin lokakuussa huutokaupassa miltei 90 000 eurolla uudelle omistajalle.

Näyttelijätär oli kuitenkin täysin tiedoton siitä, että elokuva teki hänestä scifi-fanien maailmassa maailmanlaajuisen seksisymbolin. Hän ymmärsi asian vasta kymmenen vuotta elokuvan julkaisemisen jälkeen.

- Toivon todella, että olisin tiennyt jo silloin olevani seksisymboli. Tämä on niin kummallista, koska en ajattele itseäni sellaisena. Se olisi ollut siis todella huvittavaa, Fisher totesi New York Daily News -lehdelle.

Seksiä Star Wars -nörttien kanssa

Nykyään 59-vuotias nainen myöntää, ettei tiedostanut aikoinaan omaa seksuaalista vetovoimaansa.

- On olemassa naisia joilla on rinnat, ja jotka näyttävät todella seksikkäiltä, kuten Brigitte Bardot ja Sophia Loren. Sitten olen minä Leian bikineissä. Olen todella epävarma ja herkkä persoona. En tiennyt olevani kaunis, ajattelin näyttäväni vain ihan perus hyvältä.

Näyttelijä on myös aiemmin kertonut, että hän on harrastanut seksiä Star Wars -nörttien kanssa, joita hän on tavannut vuosien saatossa.

- Olen todella harrastanut seksiä nörttienkin kanssa, mutta en usko saaneeni niistä mitään muuta kuin seksiä. Se oli todennäköisesti hyvää, sillä nörtit yllättävät sinut aina. He ovat paljon innokkaampia.

Prinsessa Leiasta on tehty Iso-Britanniassa myös vahanukke. Vahanukella on päällään Star Wars: Jedin Paluu -elokuvasta tutut, ikoniset bikinit. (kuva: AOP)

Lue myös: Quentin Tarantino: "Kill Bill 3 on mahdollinen"

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat