Kuva: YouTube

Hurjapäät-elokuva vilisee virheitä - katso top10-lista vuoden mokatäyteisimmistä leffoista

17.12.2015 08:15 - Eeva Rajala

Moviemistakes-sivusto on julkaissut vuosittaisen listansa, mistä selviää tänä vuonna julkaistujen elokuvien virhekuninkaat.

Elokuvien virheistä puhuttaessa puhutaan yleensä klaffivirheistä. Moviemistakes-sivuston mukaan tänä vuonna julkaistuista elokuvista eniten näitä virheitä on Hurjapäät 7 -elokuvassa.

Tarkkasilmäiset fanit ovat bonganneet elokuvasta yhteensä 41 virhettä. Virheisiin luetellaan muun muassa Jason Stathamin auton vaihtuminen lennossa. Hautajaiskohtauksessa Stathamin roolihenkilö seuraa tapahtumia Maseratista, jossa on tummennetut ikkunan. Takaa-ajokohtauksessa heti tämän jälkeen autossa on kuitenkin täysin kirkkaat ikkunat.

Lisäksi muun muassa sairaalakohtauksessa elokuvan alussa annetaan ymmärtää, että ollaan Lontoossa, mutta sairaalan ulkopuolella olevassa kyltissä lukee Birmingham.

Toiseksi eniten virheitä on Jurassic World -elokuvassa, yhteensä 33 virhettä, ja kolmanneksi eniten virheitä voi bongata Yksin Marsissa -elokuvasta, yhteensä 21. Viiden kärkeen mahtuu vielä uusi James Bond -elokuva Spectre 16 bongatulla virheellä, ja Mad Max: Fury Road 15 virheellä.

Listalla on myös Fifty Shades of Grey -elokuva. Elokuvan virheisiin luetellaan muun muassa se, että Anastacia vastaa Christian sähköpostiin PC-tietokoneella, vaikka Christian oli antanut naiselle aiemmin Macin.

Kymmenen kärki näyttää tältä:
1. Hurjapäät 7 (41)
2. Jurassic World (33)
3. Yksin Marsissa (21)
4. 007 - Spectre (16)
5. Mad Max: Fury Road (15)
6. Ant-Man (12)
7. Terminator Genisys (11)
8. Fifty Shades of Grey (8)
9. Sharknado 3 (7)
10. Kätyrit (7)

Elokuvien virheistä voit lukea lisää täältä! (Moviemistakes)


Lue myös: IL: Suomalainen Joonas näyttelee uudessa Star Wars -elokuvassa Chewbaccaa!

Lähde: Moviemistakes

Kilpailut

Uusimmat