Hottis-Suvi aloitti rankan kuntoremontin - katso "ennen ja jälkeen" -kuva

21.12.2015 17:26 - Senni Loikala

Kohutusta realitysarjasta tunnetuksi tullut Suvi jätti alkoholin, aloitti liikunnan ja pisti ruokavalionsa uusiksi yli kuukausi sitten. Kaunotar julkaisi kuvan, josta tulokset näkyvät jo.

Hottikset-sinkkureality oli yksi syksyn kohutuimmista kotimaisista televisiosarjoista. Ohjelman tiimoilta katsojille tuli tutuksi myös Suvi, joka etsi itselleen tatuoitua, miehistä miestä. Täydellinen kumppani jäi löytämättä, mutta kuvausten jälkeen nainen on kiinnittänyt aiempaa enemmän huomionsa omaan terveyteensä.

Suvi aloitti terveysremontin hieman yli kuukausi sitten. "Alkoholi on jäänyt lähes kokonaan", nainen kirjoittaa Instagramissa ja kertoo  jättäneensä myös roskaruoan. Lisäksi hän kertoo treenaavansa kuntosalilla kovilla painoilla ja myös ruokavalio on kokenut suuria muutoksia.

"Olen huomannut, että olen paljon pirteämpi ja voin kaikin puolin paremmin. Tämä on vasta alkua kohti tavoitetta!!", Suvi kirjoittaa.

Suvi julkaisi peilin kautta otetun selfiekuvan Instagramissa. Alusvaatteissa oleva kaunotar esittelee siinä hoikistunutta olemustaan.


Voicen uutistoimittaja Rea Haverinen kirjoitti Suhteettomuusteoria-kolumnisarjassaan nettihitiksi nousseen kirjoituksen otsikolla: "Rakkaat Hottikset, olisi vähän asiaa" Pääset lukemaan kolumnin tästä.

Kilpailut

Uusimmat