Kuva: Mikko Räsänen

Diandra inhoaa Lumiukko-elokuvaa - syy on herttainen

23.12.2015 16:45 - Senni Loikala

Kerran joulukuun aikaan -levyn julkaissut laulaja paljastaa joulusuunnitelmansa.

Aattoaamuna laulaja Diandra Flores, 21, herää katsomaan Joulupukin Kuuma linja -ohjelmaa hetkeksi, vaikka hän olisi edellisenä iltana tullut vasta myöhään kotiin keikalta.

- Olen pienestä lähtien katsonut sitä ohjelmaa ja siitä minulle tulee joulu, Diandra kertoo.

Äänekäs, ihana joulu

Artisti viettää tämän joulun kotikaupungissaan Hyvinkäällä sukulaistensa kanssa. Monet tulevat Floreseille joulunviettoon eri puolilta Suomea.

- Se on päivä, jolloin saamme kaikki olla yhdessä – aika hulinapäivä siis. Sukulaiseni ovat aika villejä ja tykkäävät pitää showta, joten jouluviettomme on aika äänekästä. Se on hauskaa, Diandra kuvailee.

- Silti joulumme on rauhallinen. Olemme vaan yhdessä, syömme ja avaamme lahjoja. Katsomme televisiota ja joululevyt soivat. Kuuset ovat koristeltu jo etukäteen, hän jatkaa.

"En vaan kestä, kun Lumiukko sulaa"

Kun Joulupukin Kuuma linja -ohjelman jälkeen alkaa joulun klassikkoelokuva Lumiukko, ei Diandraa saisi katsomaan sitä lähes mistään hinnasta.

- Minusta se on niin surullinen, en ole koskaan pystynyt katsomaan sitä. Yritin joskus lapsena, mutta minulle tuli niin paha mieli, etten pystynyt. Rakastan Lumiukko-kappaletta, mutta elokuvasta minulla menee fiilis – en vaan kestä, kun Lumiukko sulaa.

- Mieluummin katson Samu Sirkan joulutervehdystä, laulaja nauraa.

Kilpailut

Uusimmat