Kuva: AOP

Hauskojen kotivideoiden Sampo Marjomaa sai palautetta rivoista juonnoistaan: ”Olin ehkä mauton"

19.01.2016 20:15 - Pauliina Jokinen

Hauskat kotivideot -ohjelma on jatkunut jo kymmenen vuoden ajan.

Sampo Marjomaa, 39, sekä juontaa, että käsikirjoittaa Hauskoja kotivideoita. Yksin ohjelmaa luova Marjomaa on ylpeä tuotoksestaan.

- Tunnin ohjelman käsikirjoittaminen, jossa ei ole oikein mitään sanottavaa, on aika haastavaa yksin. Varsinkin, kun sitä on jatkunut kymmenen vuoden ajan. Ruudussa ohjelman pitää näyttää helpolta ja vaivattomalta, Marjomaa kuvailee.

Uusi kausi alkaa tammikuun lopussa. Luvassa on yhtä erikoisia sutkautuksia kuin tähänkin saakka.

- Homma jatkuu yhtä absurdina kuin tähänkin asti, mies kertoo.

Ennen Hauskoja kotivideoita Marjomaa tuli tunnetuksi Nelosen kanavaäänenä. Vaikka Hauskojen kotivideoiden vuosiin ja mahtunut paljon kömmähdyksiä ja erikoisia hetkiä, on kovin palaute tullut kanavaäänen juonnoista.

 -Kun aloitin Nelosella kanavaäänenä, ymmärsin, että pyhiä asioita ovat uutiset, urheilu ja Veikkaus. Kerran juonsin ravituloksia improvisoiden: V75-lähdöissä kerrotaan, mitkä hevoset ovat mukana ja mitkä eivät. Sen sijaan, että olisin vain lukenut lähtöjä, kerroin, miksi poissaolleet hevoset eivät olleet paikalla: kuvailin heidän päätyneen meetvurstiksi ja tai liimapuikoiksi. Se oli ehkä mautonta, Marjomaa muistelee naureskellen.

Myös Hauskat kotivideot kerää katsojilta paljon palautetta.

- On koskettavaa, kun saan kuulla ohjelman olevan liima, joka pitää perheen yhdessä. Kerran sain palautteen, jossa nainen kertoi terminaalivaiheen syöpää sairastavan siskonsa odottavan ohjelmaa viikoittain, Marjomaa kertoo.

Lue myös: Jäätävä seurapeli koostuu uskomattomista valinta-kysymyksistä - pelaa jos uskallat

Kilpailut

Uusimmat