Kuva: Mikko Räsänen

Cheekin kiinnitys suosikkifestivaalille nosti someraivon: "Pitäkää tunkkinne"

28.01.2016 07:27 - Senni Loikala

Räppäri Cheek tulee olemaan yksi Ilosaarirockin pääesiintyjistä. Festivaalin Facebook-sivulla ei sanoja säästellä, sillä monet ovat pettyneet artistivalintaan.

Ilosaarirock Festival ilmoitti lauantaina, että festivaalin päälavalla tullaan näkemään räppäri Cheek, eli oikealta nimeltään Jare Tiihonen, 34.

Julkistuksen jälkeen monet festivaalikävijät kirjoittivat tuohtumuksensa karvaiksi sanoiksi, sillä moni kokee Cheekin tyylilajin sopimattomaksi suosikkifestarilleen. Alla yksi Ilosaarirockin Facebook-sivulta löytyvistä kommenteista. Kommentti on kerännyt noin 260 tykkäystä.

"Kai tämä on vitsi? Olen käynyt Ilosaaressa hyvän fiiliksen takia vuosia, vaikka bändit harvoin ovat herättäneet intohimoja. Nyt herättää, mutta ei kovin hyvällä tavalla. Kuinkahan moni teidän vakiokävijöistä haluaa tukea Cheekiä, se kuitenkin vie esiintyjäbudjetista niin ison siivun ettei tänä vuonna saada yhtään hyvää isompaa bändiä paikalle?" -Jussi

Tässä toinen kommentti, josta on tykätty noin 140 kertaa.

"Olenkin miettinyt milloin on liian vanha riekkumaan Ilosaaressa. Nyt teitte päätöksen puolestani. Tänä vuonna en lippua osta. Kiitos kuluineista 24 vuodesta. Se oli loistavaa niin kauan kuin sitä kesti." -Riikka

Alla vielä yksi kommentti, josta on tykätty noin 75 kertaa.

"Elämässä täytyy olla periaatteita ja yksi niistä on etten osallistu tämän "artistin" keikoille. En olisi ikinä uskonut että tätä omassa genressään todella huonoa esiintyjää Rokkiin otetaan. En ymmärrä en. Pitäkää tunkkinne!" -Jouni

Pääset seuramaan Cheekin kiinnityksestä käytävää keskustelua tästä.

Järjestäjän kanta

Festivaalin ohjelmapäällikkö Panu Hattunen kommentoi Iltalehdelle, miksi yhdeksi pääesiintyjäksi valikoitui juuri Cheek.

- Cheek on tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista artisteista. Hän myi Stadionin täyteen sekä esiintyy loppuunmyydyille jäähalleille. Ilosaarirock on yksi Suomen suurimmista festivaaleista, joten nämä kaksi sopivat oikein hyvin yhteen.


Lue myös: Käsittämättömän suloinen! Cheekin vauvakuva ihastuttaa netissä

Kilpailut

Uusimmat