Kuva: AOP

Treenaaja ihastui Miss Universumiin kuntosalilla - tatuoi kaunottaren hauikseensa

08.02.2016 16:15 - Senni Loikala

Maailman kauneimmaksi naiseksi kruunattu Pia Wurtzbach teki lähtemättömän vaikutuksen 40-vuotiaaseen mieheen.

Mochajavi-nimimerkkiä Instagramissa käyttävä mies treenasi salilla, kunnes hänen silmänsä osuivat tummaan kaunottareen. Kyseessä oli filippiiniläinen Pia Wurtzbach, 26, jolla oli vielä tuolloin edessään Miss Universe 2015 -kauneuskilpailu.

Mies rohkaistui kysymään kaunotarta yhteiskuvaan. Hän julkaisi sen Instagramissa ja kirjoittaa kuvan yhteydessä näin:

Tapasin sinut kerran salilla ja juttelimme pari minuuttia, mutta onnistuit siinä ajassa mullistamaan maailmani, tai paremmin koko universumini päälaelleen, vaikka et ollut vielä voittanut kruunua.

Katso alta treenaajalle tärkeä yhteiskuva.

Joulukuussa Wurtzbach kruunattiin maailman kauneimmaksi naiseksi. Salilla treenannut kaunotar oli tehnyt mieheen poikkeuksellisen vaikutuksen, joten hän tatuoi missin kasvokuvan hauikseensa. Tatuoinnissa Wurtzbachilla on kutreillaan kilpailun voittokruununsa.

Kuva missitatuoinnista keräsi Instagramissa melko paljon ikäviä kommentteja. Tylyttäjilleen mies vastaa näin: ”Olen 40-vuotias ja voin tatuoida vaikka koko kroppani millä tahansa taiteella, jos niin tahdon. Minulla on toinen Pia-tatuointi työn alla, minä vain nautin elämästä, veljet!

Wurtzbach julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan ihailijansa tatuoinnista. "WOW. Kiitos pysyvästä rakkaudesta!", kaunotar kirjoitti kuvan yhteydessä. Kuva on kerännyt jo yli 35 000 tykkäystä Instagramissa.

Otimme selvää, mitä kaikkea Miss Universe -voittaja saa ilmaiseksi. Pääset lukemaan hulppeat edut tästä.

Kilpailut

Uusimmat