Kuva: AOP

John Lennonin hiuksia huutokaupataan jälleen - hinta päätähuimaava

09.02.2016 16:15 - Senja Rapila

Hyvin harvalla henkilöllä tulisi ensimmäisenä ajatuksena mieleen ostaa edesmenneen laulajan hiuksia, mutta onhan niitäkin henkilöitä olemassa.

Onhan tässä myyty jo vaikka ja mitä The Beatlesin laulajan John Lennonin omaisuutta, joten oli vain ajan kysymys, milloin miehen hiuksia tulee jälleen markkinoille. Muun muassa miehen hammas on huutokaupattu muutama vuosi sitten yli 23 000 euron hinnalla.

Nyt saksalainen parturi Klaus Baruck on tuonut nipun John Lennonin kutreja huutokaupattavaksi Dallasiin.

- Meidän tietääksemme tämä on suurin määrä Lennonin hiuksia, mitä on aiemmin huutokaupattu. Tämä on harvinainen ja tärkeä tilaisuus, huutokaupasta kerrotaan.

Mies leikkasi Lennonin hiukset ennen tämän roolia toiseen maailmansotaan perustuvassa elokuvassa How I Won the War ja päätti säästää leikatut pätkät myöhemmäksi. Hiukset ovat olleet Baruckin keräilykokoelmassa jo miltei 50 vuotta.

Tällä hiusnipulla on tällä hetkellä arvoa miltei 11 000 euroa. (kuva: AOP)

Huutokauppa hiuksista päättyy helmikuun 20. päivä ja niistä on tähän mennessä tarjottu jo miltei 11 000 euroa. Joten jos sinusta tuntuu että kokoelmistasi puuttuu nippu legendaarisen John Lennonin hiuksia, nyt on sinun tilaisuutesi.

Vuonna 2007 John Lennonin hiuksia myytiin huutokaupasta huimaan 21 600 euron hintaan. (kuva: AOP)

Lähde: Telegraph

Lue myös: Motörhead-tähti esitteli huikean moottoripyöränsä - katso kuvat

Kilpailut

Uusimmat