Juontajakaunotar muistelee ekaa kertaansa: "Sain jopa orgasmin!"

22.02.2016 12:15 - Mikko Räsänen

Kiss-radiokanavan uudet juontajat vastasivat hyvin henkilökohtaisiin kysymyksiin.

Kiss-radiokanava aloitti Suomessa ystävänpäivänä 14. helmikuuta. Toistaiseksi kanava on soinut pelkkä musiikki, mutta helmikuun lopussa julkistetaan kanavan uudet tähtijuontajat, ja sen jälkeen heidät päästetään irti radiotaajuuksille.

Voice.fi tapasi Kissin aamushow'n juontajat, miehen ja naisen, ja haastoi heidät vastaamaan sarjaan todella henkilökohtaisia kysymyksiä. 

Millainen oli ensimmäinen seksikertasi?

Naisjuontaja:

"Ensimmäinen kertani oli yhdellä sanalla kuvailtuna ihana. Olin 15-vuotias ja seurustelin ihanan jääkiekkoilijapojan kanssa, joka oli itse siihen aikaan 17-vuotias. Tutustuimme kesällä yhteisten kavereidemme kautta ja siitä alkoi tiivis yhdessäolo. Kävin katsomassa hänen pelejään, kävimme leffoissa ja vietimme iltoja yhdessä ja kaveriporukalla. Olin poikaystävästäni todella ylpeä ja vanhempani suorastaan rakastivat häntä."

"Nuoresta iästäni johtuen vanhempani eivät halunneet päästää minua poikaystäväni luokse yöksi, mutta hän sai yöpyä meillä. Nukuimme öitä yhdessä minun 80cm leveässä sängyssä. Tutustuimme toisiimme rauhassa ja pussailimme ja koskettelimme toisiamme, ennen kuin ensimmäinen kertamme tapahtui. Kerta oli minulle ensimmäinen, poikaystävälleni ei."

"Ensimmäistä kertaa ei oltu sen kummemmin suunniteltu, mutta ei se vahinkokaan ollut. Se oli luonnollinen jatkumo seurustelussamme. Olimme olleet yhdessä kesästä asti ja ensimmäinen kertamme tapahtui alkusyksystä. Poikaystäväni oli ollut illanvietossa kavereidensa kanssa ja tuli luokseni muutaman oluen nauttineena. Nukkumaan alkaessamme asiat etenivät ehkä jopa enemmän minun aloitteestani."

"Poikaystäväni ei missään nimessä painostanut minua, vaan kysyi, olenko varma ja valmis tekemään sen. Hän tiesi minun olevan neitsyt. Ensimmäinen kertamme oli hieman kömpelö, ihana ja ikimuistoinen. Se ei sattunut yhtään ja sain jopa orgasmin! En ollut ajatellut sen kummemmin, millainen se tulisi olemaan, joten odotuksia ei juurikaan ollut. En ole koskaan kysynyt, mitä poikaystäväni tilanteesta jälkeenpäin on ajatellut, mutta tuskin tapahtuma kovin traumaattinen hänellekään oli."

Miesjuontaja:

"Ensimmäinen kertani oli 20-vuotiaana ensimmäisen tyttöystävän kanssa. Päädyimme sänkyyn, koska olimme olosuhteiden ajamana muuttaneet saman katon alle hänen vanhempiensa luo."

"Täysin suunnitellusta jutusta ei ollut kysymys, mutta sängyssä maatessamme asiat johtivat jotenkin toiseen. Molemmat olivat selvinpäin ja ensimmäinen kerta oli aika nopea. Ei siis sellainen että olisin tullut samantien, mutta muistan että fiilis oli että ”tässäkö se nyt sitten oli”."

"Etukäteisodotukset olivat jännittyneet ja kun luonnollisestikaan ei tiennyt etukäteen milloin kaikki tapahtuu, niin koko juttu tuli täysin puun takaa. Ei kai se oikein vastannut odotuksia, mutta en ollut kuitenkaan pettynyt itseeni. Oman kestävyyden kanssa oli sen verran tekemistä, että en osannut lainkaan keskittyä toiseen joten en vielä tänäkään päivänä tiedä saavuttiko tyttöystäväni hekuman huippua sillä kerralla. Veikkaan kyllä että ei saavuttanut. Juttelimme sen jälkeen, mutta en muista koko keskustelusta mitään. Kai sitä oli jotenkin positiivisesti shokissa koko asiasta. Tyttöystäväni myös tiesi sen olleen ensimmäinen kertani." 

Mistä uudessa Kiss-radiokanavassa oikein on kyse ja mitä musiikkia se soittaa. Lue aiheesta lisää täällä.

Lue myös: Mihin juontajat katosivat? Radiopomo vastaa ihmetteleville kuulijoille

Kilpailut

Uusimmat