Kuva: AOP

Suomalaisjuontajan rankka kokemus toi pojan kotiin: "Hän tuli sairaalaan tekemään sovinnon"

25.02.2016 10:45 - Senja Rapila

Arttu Harkki joutui taistelemaan elämästä ja kuolemasta, kun hän joutui vakavaan onnettomuuteen moottoripyörämessuilla helmikuun alussa.

Kerroimme aiemmin siitä, kuinka suomalaisjuontaja Arttu Harkki joutui MP-messuilla vakavaan moottoripyöräonnettomuuteen Amin Asikaisen kanssa. 

Mies loukkasi jalkansa törmäyksessä, eivätkä ongelmat päättyneet siihen. Kun miehen jalkaa leikattiin, siitä oli muistona vakava keuhkoveritulppa.

- Kun kysyin leikkauksen jälkeen mikä tilanne, mentiin ottamaan viipalekuva keuhkoista. Siinä onneksi todettiin, että keuhkoveritulppa oli lähtemässä pois. Samalla lääkäri kertoi minulle, että minulla oli ollut leikkauksessa todella laaja keuhkoveritulppa ja keuhkoihini oli tullut myös kuoliota, Harkki kertoo.

Tapahtunut lähensi perhettä

Vaikka perhe olikin Harkin vierellä mahdollisimman pitkään, olivat lääkärit joutuneet lähettämään heidät kotiin.

- Soitin kotiin että olen täällä ja hengissä teholla, että ei ole enää mitään hätää. Siinä oli hengenlähtö todella lähellä.

Tieto onnettomuudesta tavoitti myös miehen vanhimman pojan, jonka kanssa välit eivät ole olleet niin ruusuiset.

- Yksi hyvä asia tapahtuneesta seurasi. Minulla on ollut vanhimman poikani kanssa vähän pientä ongelmaa ja jouduin laittamaan hänet ulos kotoa, koska ei löytynyt yhteistä säveltä. Hän ei saanut oikein mitään aikaiseksi. Hän tuli sairaalaan tekemään sovinnon ja nyt näyttää pojalla menevän hommat paljon paremmin. Eli kyllä tällä oli varmaan jokin tarkoitus tällä hommalla.

Lue myös: Kampaaja sai vapaat kädet, miesjuontajalle tuli permanentti - katso kuva

Lue myös: Suomalaisesta jättihitistä USA:n kansallishymni? Vetoomuksella jo tuhansia allekirjoituksia

Kilpailut

Uusimmat