Kuva: Radio City

Suomalaisjuontaja etsii kadottamaansa nuorta naista Facebookissa: "Hänen nätti hymynsä jäi mieleen"

09.03.2016 10:45 - Rea Tallgren

Henri Laukka sanoi, että niin sanotun etsintäkuulutuksen kirjoittaminen nettiin on hänelle hyvin epätyypillistä.

Eilen, 8.3., vietettiin naistenpäivää. Sen kunniaksi Radio Cityn Oulussa asuva juontaja Henri Laukka päätti tehdä jotain rohkeaa; hän alkoi etsiä Facebookin avulla nuorta punapäätä, joka jäi hänen mieleensä. 

Eläinrakas rokkimies Laukka painaa radiotöiden lisäksi myös hommia baarimikkona ja juurikin kyseisessä toimenkuvassa hän myös kohtasi naisen, joka teki häneen lähtemättömän vaikutuksen. 

"Porisin hänen kanssaan töiden lomassa niitä näitä pitkän pätkän. Mihinkään sen syvällisempiin elämäntilanteellisiin yksityiskohtiin ei ehditty menemään, mutta kiinnostuin hänen nätistä hymystään ja persoonastaan aika huolella. Sinkkutyttö sanoi olevansa ja ihmettelevänsä kun miehet ei lähde hänen kanssaan treffeille."

Laukka ehti vaikuttua tytöstä, mutta joutui kiinnittämään huomion työhönsä, ja tyttö oli sinä aikana ehtinyt lähteä baaritiskiltä. Nyt Laukka toivoo löytävänsä hänet Facebookin avustuksella. 

Laukan mukaan tyttö oli muuttanut hiljattain Tampereelta Ouluun, hänellä oli punaiset hiukset ja kohtaaminen tapahtui perjantaina 4.3. St. Michael -baarissa. Autetaan Laukkaa löytämään tyttö!

Lue myös: Suomalaisjuontajan metsästyskuvalle tyrmäys Facebookissa: "Ammuit sitten rauhoitetun linnun!"

Kilpailut

Uusimmat