Kuva: YouTube

Tim Burtonin tulevan elokuvan traileri tekee vaikutuksen - satumaailma ja synkkä yllätys

16.03.2016 21:00 - Rea Tallgren

Tim Burton on tunnettu eriskummallisista ja persoonallisista elokuvistaan. Miehen tuleva filmi ei tee poikkeusta aikaisempiin, mutta kiinnostavalta se vaikuttaa.

Tim Burton on kulttiohjaaja, jonka käsissä ovat syntyneet muun muassa elokuvat Saksikäsi Edward, Big Fish, Painajainen ennen joulua sekä Jali ja suklaatehdas. Miehen elokuvat sisältävät lähes aina yliluonnollisia piirteitä, ja niitä myös alleviivataan surutta. 

Näin tehdään myös 57-vuotiaan Burtonin tänä vuonna ensi-iltansa saavan elokuvassa. Englanniksi elokuva kantaa pitkää nimeä; Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Elokuva perustuu samannimiseen kirjaan, joka kantaa suomeksi nimeä Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille. Suomeksi kirja ilmestyi vuonna 2012. 

Elokuva kertoo salaisesta maailmasta, jonne pääsevät vain lapset, joilla on jotain niin erikoisia ominaisuuksia, että he eivät olisi turvassa, tai saisi olla omia itsejään tavallisessa maailmassa. Vaikka elokuva vie katsojan mukanaan ihanaan satumaailmaan, eivät kaikki halua elokuvan lapsille pelkkää hyvää, ja lopulta päähenkilö Jacob joutuukin tiukan paikan eteen.

Elokuvassa näyttelevät muun muassa Samuel L. Jackson ja Eva Green. Katso elokuvan tiistaina julkaistu traileri alta. 

Lue myös: Johnny Depp kertoi motiiveistaan tehdä vierailuja sairaaloihin - oman tyttären sairaus avasi silmät

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat