Kaikki artikkelit

Michael Keaton nähtiin viimeksi Lepakkomiehenä Tim Burtonin ohjaamissa Batman-elokuvissa.
Tim Burton on tunnettu eriskummallisista ja persoonallisista elokuvistaan. Miehen tuleva filmi ei tee poikkeusta aikaisempiin, mutta kiinnostavalta se vaikuttaa.
Tim Burtonin Frankenweenie-animaatioelokuva sekoittaa komedian ja kauhun genrejä.
Animaattori Martin Woutisseth on intoutunut tekemään mestariohjaaja Tim Burtonin urasta mahtavan animaation.
Brittinäyttelijätär Helena Bonham Carter sai tunnustuksen pitkästä urastaan kuningatar Elisabethilta.
Love and Other Drugs -elokuvaakin tähdittänyt Anne Hathaway avautuu roolistaan tänä vuonna teattereihin saapuvassa Batman-elokuvassa Yön Ritarin paluu.
Muun muassa kahdesta Batman-elokuvasta, Jali ja suklaatehtaasta sekä Liisa ihmemaassa -elokuvasta tuttu Tim Burton suunnitteli Superman Lives -nimistä elokuvaa Teräsmiehestä, mutta elokuva hyllytettiin. Erikoistehosteista vastaava Steve Johnson on postannut kuvia Faebookiinsa, joista saa pientä esimakua siitä, miltä Burtonin Teräsmies olisi näyttänyt.
Ei uskoisi, että Johnny Deppin pitää taistella rooleistaan. Mies sanoo Voicelle, että asia on kuitenkin aivan toisin.
Elokuvamestari Tim Burtonin mukaan 3D on vain yksi väline muiden välineiden joukossa. Tulevaisuudessa ei siis ainoastaan nähdä 3D-elokuvia, vaan se pysyy pelkästään yhtenä välineenä tehdä.
Tim Burtonin vinksahtanut näkemys Liisa Ihmemaassa -tarinasta saa ensi-iltansa ensi viikon perjantaina. Elokuvateatteriin ei kannata mennä sillä mielellä, että näkee maagisen 3D-matkan. Elokuva on kuitenkin taattua Burton-laatua.
Tim Burtonin ohjaamaa ja Johnny Deppin tähdittämää Alice In Wonderlandia uhkaa Euroopassa elokuvateatteriboikotti.
Tim Burtonin uutuusleffa Liisa Ihmemaassa saa ensi-iltansa maaliskuussa. Elokuva täyttää 3D-teatterit ääriään myöten: niin hyvältä se näyttää.
Ohjaaja Tim Burton on tehnyt klassisesta Lewis Carrollin teoksesta 3-D elokuvan. Katso traileri!