Kuva: Mikko Räsänen

Tv-kaunottarelta raju paljastus: Henkinen väkivalta vei kyvyn saada orgasmeja

29.03.2016 15:22 - Mikko Räsänen

Bimbo Oy -ohjelmasta tuttu Alina Välimäki kirjoittaa siitä, millaista vahinkoa aiheutti se, että seksiä käytettiin parisuhteessa vallan välineenä.

Bimbo Oy -ohjelmasta tuttu Alina Välimäki (vas.) on kirjoittanut blogissaan hyvin henkilökohtaisesta aiheesta. Välimäki kertoo vuosien takaisesta suhteestaan, jossa seksistä tuli vallan väline. 

"Seksittömyys alkoi noin kuukausi sen jälkeen kun muutimme yhteen ja kihlauduimme. Tottakai ymmärsin sen, että parisuhteen aikana tulee kausia jolloin saattaa ilmetä haluttomuutta ja suhteen aikana seksielämä voi muuttua, mutta en ajatellut sen tapahtuvan niinkin pian", Välimäki kirjoittaa.

Säännöllisen seksielämän yhtäkkinen loppuminen satutti suuresti.

"Viikko toisensa jälkeen tulin mieheni torjutuksi ja itkin hiljaa iltaisin itseni uneen. Tein parhaani, että hän huomaisi minut ja katsoisi minua taas niin kuin ennenkin. Ostin seksikkäitä alusvaatteita saadakseni hänet innostumaan, mutta hän ei edes huomannut. Seksiä saattoi olla kerran muutaman kuukauden välein, mutta sitäkin vain silloin kun tarpeeksi kauan anelin."

"En pystynyt enää nauttimaan seksistä, sillä keskityin ainoastaan siihen että näytän hyvältä ja että toinen nauttisi. Pidättelin itkua ja tuijotin tyhjyyteen, oloni oli likainen ja turta. Jossain vaiheessa en enää itsekään halunnut seksiä, sillä torjutuksi tulemisen pelko oli ahdistavaa ja musertavaa."

"Pahinta mitä seksitön suhde minulle aiheutti oli itsetuntoni menettäminen. Peilistä ei enää katsonutkaan rautaisella itsetunnolla varustettu hymyilevä nainen, vaan ruma, lihava, ällöttävä paska, joten päätin olla katsomatta peiliin ollenkaan."

Suhde päättyi eroon, kun kihlautumisesta oli kulunut vuosi. Suhteen aiheuttamia vahinkoja Välimäki on korjannut pikkuhiljaa.

"Suhteesta yli pääseminen kesti kauan. Vielä kauemmin kesti rakentaa oma itsetunto ja minäkuva uudelleen. Itseinho ja epävarmuus heijastui uusiin ihmissuhteisiini enkä ollut moneen vuoteen valmis muodostamaan mitään pysyvää suhdetta. Menetin kykyni nauttia seksistä ja seksuaalisuudestani, kykyni saada orgasmeja sekä nauttia naiseudestani. Kovetin itseni enkä osannut enään tuntea iloa enkä surua ja luulin siten olevani vahvempi kuin koskaan. Todellisuudessa olin vain heikko ja pelokas. Pelkuri, joka ei päästänyt mitään eikä ketään ihon alle, ettei vain sattuisi."

Välimäki on sittemmin lukenut paljon psykologiaa ja aihetta käsitteleviä artikkeleita. Hän kertoo nyt päässeensä tapahtuneen yli ja voivansa vihdoin paremmin.

"Tällä hetkellä tuntuu että olen itsevarmempi kuin aikoihin. Tiedän kuka olen, mitä teen ja mihin olen menossa. Rakastan naiseutta ja nautin elämästäni täysillä. Rakastan kehoani ja pystyn nauttimaan siitä. Rakastan itseäni ja siksi pystyn antamaan rakkautta myös muille. Tunnen oloni voittajaksi!"

Lue koko kirjoitus täältä

Kilpailut

Uusimmat