Kuva: AOP

Pako-tähdestä loukkaavan meemin tehnyt sivusto julkaisi anteeksipyynnön - katso

29.03.2016 17:10 - Iiro Myllymäki

The LAD Bible -sivusto julkaisi Facebook-sivullaan avoimen anteeksipyynnön näyttelijä Wentworth Millerille.

Aiemmin uutisoimme, miten Pako-sarjasta tuttu näyttelijä Wentworth Miller, 43, joutui ikävän internet-meemin kohteeksi, minkä seurauksena hän avautui masennuksestaan. Tapahtumat saivat alkunsa, kun The LAD Bible -uutissivusto jakoi Facebook-sivullaan kaksi kuvaa Milleristä naureskellen miehen tukevoituneelle ulkomuodolle.

Miller kirjoitti omalla Facebook-sivullaan loukkaantuneensa kyseisestä meemistä ja avautui masennuksestaan, joka tuotti paitsi lisäkiloja, myös itsetuhoisuutta.

Nyt The LAD Bible on pyytänyt Milleriltä anteeksi uudessa Facebook-päivityksessä.

”Wentworth Miller, julkaisimme sinusta eilen kaksi kuvaa Facebook-sivullamme, mutta tänään haluamme sanoa, että teimme todella väärin. Mielenterveys ei ole vitsi eikä naurun asia. Emme missään nimessä halunneet aiheuttaa sinulle tuskaa muistuttamalla sinua tuosta elämäsi hankalasta ajasta”, sivuston tiimi kirjoittaa.

Kirjoituksessaan The LAD Bible lupaa jatkossa nostaa esiin mielenterveysteemoja asialliseen sävyyn. Näin he haluavat muistuttaa, miten yleisiä mielenterveysongelmat ovat heidän kohderyhmässään eli nuorissa miehissä. Kirjoitus päättyy anteeksipyyntöön ja linkkeihin muutaman mielenterveysjärjestön nettisivuille.

Voit lukea koko päivityksen alta.

Lue myös: Homoudestaan hiljattain avautunut Pako-tähti: Yritin usein itsemurhaa

Kilpailut

Uusimmat