Kuva: Instagram

Peppukaksoset nousivat nettisuosioon - salaisuutena valtava määrä kyykkyjä

02.04.2016 17:15 - Pauliina Jokinen

Miriam ja Michelle Carolus ovat nousseet julkisuuteen tehokkaalla pepputreenillään.

Kaksoissiskokset Miriam ja Michelle Carlous saattavat olla Instagramin seuratuin peppukaksikko. Sisarukset ovat keränneet yli 250 000 seuraajaa julkaistuaan rohkeita treenikuviaan kuvapalvelussa.

Instagram-tähdet ovat kertoneet treenaavansa takapuoliaan ahkerasti: neidot tekevät peräti 2000 kyykkyä päivittäin pitääkseen kauniin pyöreän muodon lihaksissaan. Kaksoset kertoivat tekevänsä 100 kyykkyä tunnissa, kunnes päivän maksimitavoite, 2000 kyykkyä, on tullut täyteen.

Kaksoset ovat kertoneet takapuoliensa pysyvän muhkeassa kunnossa luonnollisesti, eivätkä he ole harkinneet plastiikkakirurgialla käyntiä.

- Me pidämme huolen, että syömme samoja asioita ja liikumme samoin. Kaikki on samanlaista, Michelle kuvaili kaksosten omistautumista.

Jos kaksoset viettävät aikaa erillään, saattavat he soittaa toisilleen tiedustellakseen, kuinka paljon toinen osapuoli on päivän aikana syönyt.

Floridalaiskaksoset jopa työskentelevät samalla työpaikalla ja asuvat toistensa naapureina.

- Hän on kuin peili. Jos haluan tietää, näytänkö hyvältä, katson vain häntä, Miriam kuvailee.

Täysin samanlaiset elämäntavat, mitat ja tyyli takaavat huomion. Instagram-suosion myötä kaksoset ovat ansainneet sievoisen summan erilaisilla mainoskampanjoilla.

Lue myös: Rihannan uusi superseksikäs musiikkivideo on julkaistu - katso

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat