Kuva: AOP

Siirtyykö Sami Hedberg laulajaksi? "Suuri yleisö ei tiedä hänen kyvystään"

04.04.2016 13:15 - Senni Loikala

Supersuosittu koomikko on tehnyt ensimmäisen kappaleensa yhdessä räppäri Elastisen kanssa.

Elastinen feat. -televisio-ohjelman viidennessä jaksossa Elastinen eli oikealta nimeltään Kimmo Laiho, 34, tekee yhteisen Täytyy Jaksaa -kappaleen stand up -koomikko Sami Hedbergin, 35, kanssa. Elastinen kertoi maanantaina Novan Aamun Minna Kuukalle ja Aki Linnanahteelle, miksi hän tahtoi tehdä musiikkia koomikon kanssa.

- Sami on tämän ohjelman musta hevonen. Minulla oli visio siitä, että olisi hienoa todistaa musiikin riemua myös niin, että mukaan tulee tyyppi, joka ei ole tottunut sen tekemiseen, Elastinen sanoo.

- Olen tutustunut Samiin vuosien varrella ja saanut vihjeitä siitä, että hän osaa laulaa ja soittaa; se on vähän salattu puoli. Luulen, että Samin fanikunta tietää tästä, mutta suuri yleisö ei vielä tiedä, hän jatkaa.

Räppäri kertoo, että Hedberg on aikoinaan kysynyt häneltä mahdollisuutta päästä käymään studiolla. Elastinen feat. -ohjelman myötä tilaisuus viimein koitti. Elastinen veikkaa, että kokemus oli myös Hedbergille ainutlaatuinen.

- Tuntuu, että kaikista vieraista Samille tämä oli ainutlaatuisin kokemus ja hän arvosti tätä eniten, koska tämä oli hänen ensimmäinen kertansa äänityshommissa. Ei hän ollut aikaisemmin kuullut omaa ääntänsä niin, että se nauhoitetaan ja kuunnellaan monia kertoja, räppäri kertoo.

(kuva: MTV3)

Elastinen feat. -ohjelma tulee perjantaisin MTV3:lta klo 20.05.

Lippuja ELASTINEN FEAT. -konserttiin pääset ostamaan tästä.

Kilpailut

Uusimmat