Mallikaunottarelta amputoitiin toinen jalka - valokuvat toipumisen jälkeen inspiroivat

12.04.2016 16:45 - Senni Loikala

Elämä jatkuu vaikeuksista huolimatta, kun asenne on kohdillaan. Tämän todistaa brasilialainen Paola Antonini, joka menetti vasemman jalkansa onnettomuudessa.

Brasilialainen malli Paola Antonini joutui Mandatory-sivuston mukaan kohtalokkaaseen onnettomuuteen loppuvuonna 2014. Hän oli menossa Rio de Janeiroon ystäviensä ja poikaystävänsä kanssa, mutta reissu päättyi lyhyeen. Antonini joutui pahasti auton töytäisemäksi, minkä seurauksena hänen jalkansa amputoitiin myöhemmin sairaalassa.

Nyt Antoninin positiiviset, energiaa tihkuvat ja värikkäät valokuvat inspiroivat monia Instagramissa. Tämän todistavat hänen 650 000 seuraajaansa ja jokaisen kuvan saamat huimat tykkäysmäärät.

Positiivinen elämänasenne

Antoninin sosiaalisessa mediassa jakamista kuvista näkee, etteivät amputaatio ja jalkaproteesin käyttö ole lannistaneet häntä. On vaikea löytää hänen Instagram-tililtään kuvaa, jossa paljon matkusteleva nainen ei hymyilisi. Hän ei peittele jalkaproteesiaan, vaan menee rannalle bikineissä tai uimapuvussa ja aurinkoisena päivänä kaupungille topissa ja shortseissa.

Tarttuuko ilo ja elinvoima sinuun Antoninin valokuvista? Katso inspiroivat otokset alta.

Lue myös: 20 pientä asiaa, jotka tekevät sinut hetkessä onnelliseksi

Lähde: Mandatory

Suosittelemme

Uusimmat