Kuva: Instagram

Nanna Karalahti yllätettiin vauvakutsuilla - huomaatko räävittömän yksityiskohdan juhlakuvassa?

18.04.2016 16:15 - Senni Loikala

Fitness-tähden vauvakutsuilla otettiin valokuva, jota varten juhlaväki kokoontui yhteen. Kameran ikuistama yksityiskohta oli niin hauska, että myös Nanna Karalahden puoliso vitsaili asiasta Instagramissa.

Fitness-tähti Nanna Karalahden, 27, laskettuun aikaan on enää muutama viikko. Ajoitus oli siis mitä parhain babyshower-juhlille, joissa läheiset ja ystävät yleensä järjestävät yllätyskemut odottavalle äidille.

Juoni meni näin: Nanna meni hänen ja puolisonsa Jere Karalahden, 41, muuttopäivän aikana ystävänsä kanssa kahvittelemaan auringon paisteeseen, ja Jere jäi uuteen kotiin auttamaan muuttomiehiä. Kotiin palatessa Nannaa ei odottanutkaan tavaroiden purkamista muuttolaatikoista, vaan jotain paljon hauskempaa.

Tulin takaisin kotiin ja täällä odottikin lähes 20 läheisintä ystävääni rappukäytävään tulvivan ruoan tuoksun kera. Ennen kuin avasin oven, ajattelin, että jes, siellä on varmasti ystäviäni, sillä Jere tuskin on kokannut. Niinpä näin ovet avatessani ihanat ystäväni. Se on huikea tunne, kun näkee, mitä muut ihmiset ovat tehneet eteeni”, Nanna kirjoittaa blogissaan.

Myös Jere julkaisi Instagram-tilillään kuvan juhlissa mukana olleista leideistä. Huomaatko sinä hauskan yksityiskohdan alla olevasta otoksesta?

Jere itse naljailee pilke silmäkulmassa kuvan hauskasta yksityiskohdasta näin: ”Huomioikaa Nannan veljen avovaimon eli Lauran ilme, ylärivissä kolmas oikealta.

Nanna kiittää blogissaan kaikkia mukana olleita: ”Tunnen taas niin suurta kiitollisuutta kaikkia ihania ystäviäni kohtaan, jotka täällä paikalla olivat. Te merkitsette minulle paljon, joka ikinen.

Pääset lukemaan Nanna Karalahden blogitekstin ja katsomaan lisää kuvia juhlista tästä.

Lue myös: Nanna Karalahti: "Nostin 300 kiloa tietämättä raskaudestani"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat