Kuva: AOP

Alastonkuvat hyllyttänyt Playboy-lehti palaa juurilleen - 'Alastomuuden poistaminen oli virhe'

14.02.2017 13:45 - Senja Rapila

Cooper Hefner kertoo Twitter-tilillään, että lehden seuraavassa numerossa tullaan jo näkemään alastomuutta, johon on totuttu aiempien Playboy-vuosien aikana.

Vuonna 2015 uutisoitiin, että pornolehtimarkkinoita johtava Playboy-lehti lopetti alastomien naisten kuvien julkaisun 62 vuoden perinteen jälkeen. Lehden päätoimittaja ja Playboy-lehden moguli Hugh Hefner, 90, päätyivät yhdessä kyseiseen ratkaisuun, sillä he kokivat sen olevan tarpeetonta.

- Nykyään alastomat naiset ovat pelkän klikkauksen päässä, jopa vielä täysin ilmaiseksi. Sen vuoksi tällaiselle lehdelle ei ole enää tilausta, päätoimittaja Scott Flanders kertoi tuolloin.

Nyt on asiaan on tehty jälleen uusi muutos, sillä Playboy ottaa jälleen alastonkuvat repertuaariinsa. Ilmeisesti uusi asetelma ei toiminut toivotulla tavalla, ja uusimmalle Playboy-numerolle onkin annettu nimeksi Alastomuus on normaalia.

Hugh Hefnerin poika Cooper Hefner, 26, on kommentoinut asiaa omalla Twitter-tilillään, todeten alastonkuvien poistamisen olleen virhe.

"Alastomuus ei ollut koskaan ongelma. Tänä päivänä lunastamme identiteettimme ja palaamme takaisin siihen, mitä me todellisuudessa olemme", Cooper kirjoittaa muun muassa julkaisussaan.

Lähde: Metro

Lue myös: Katariina Souri maailmantähden ylistämästä Playboy-kannesta: "Enää ei kaduta ollenkaan"

Lue myös: Playboy-kartanossa kummallisia sääntöjä - viikkorahaa ja kotiintuloaikoja

Lue myös: Rohkea nainen laittoi ylimieliselle Playboy-mallille jauhot suuhun: "Häpeäisit"

Kilpailut

Uusimmat