Wallu Valpio paljastaa Helsingin parhaat naistenkaatopaikat: Täällä saa koko ajan ja milloin vaan

13.01.2011 13:42 -

Mediapersoona Wallu Valpio on syntynyt Jyväskylässä, mutta muutti Helsinkiin 11-vuotiaana. Mies on ehtinyt viettää vuosien saatossa pääkaupungissa railakasta elämää ja paljasti Voicelle, mitkä ovat Helsingin parhaat naisteniskupaikat.

Valpion mukaan Helsingin kaupunginosat eroavat toisistaan myös naisten suhteen. Näin ollen mieltymystensä mukaan kannattaa harkita, mihin suuntaa kauniimman sukupuolen edustajia vikittelemään.

- Kalliosta löytyy lutkamaista rokkityttöä. Kampin suunnalta löytää taas nuorempia naisia, mutta enemmän pintaliitomeininkiä. Punavuoresta löytyy suhteellisen hyväpalkkaisia mimmejä, jotka ovat ärsyttävän muotitietoisia, mutta toisaalta leppoisia ja tietävät kirjallisuudesta. Siellä pyörivillä on myös yleensä hyvä musiikkimaku. Punavuoressa on myös Lost & Found -ravintola, joka on hyvä paikka päättää ilta.

Ero pääkaupungin ja pienempien paikkakuntien välillä on Valpion mukaan se, että pienemmissä paikoissa naiset ovat varovaisempia lähtemään vieraiden miesten matkaan.

- Siellä joudutaan katselemaan olan yli, mikäli lähdetään tuntemattoman ulkopaikkakuntalaisen mukaan. Joudutaan katsomaan, tunnistaako kukaan. Helsingissä toiseen törmääminen on sitten vähän harvinaisempaa, ellei nyt koko ajan samassa kuppilassa käy. Meininki on vapaampi - täällä saa koko ajan ja milloin vaan.

Kilpailut

Uusimmat