Kuva: Fotolia

Millaisista rinnoista miehet pitävät? "Ihanteellinen" kuppikoko selvitettiin

05.04.2017 18:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Näyttää siltä, että naisilla ja miehillä on melko samanlaiset mietteet.

Daily Star -sivusto uutisoi kyselystä, jossa selvitettiin yhdysvaltalaisten ja eurooppalaisten miesten mietteitä naisten rintojen koosta.

Tulosten mukaan vastaajista 54 prosenttia oli sitä mieltä, että C-kupin eli yleisimmän keskiarvon kokoiset rinnat, ovat parhaimmat ja niin sanotusti käteen sopivimmat. Tätä mieltä olivat myös naiset, joista jopa 60 prosenttia kallistui C-kupin puoleen.

C-kupin jälkeen eniten miellyttävinä pidettiin miesten mielestä B- ja D-kuppia. Sen sijaan AA-kuppi koettiin vähiten viehättävimmäksi.

Aiemmissa tutkimuksissa sen sijaan on todettu, että koolla ei ole todellisuudessa niin suurta merkitystä kuin on aina ajateltu. Sen mukaan miehet nimittäin pitävät etenkin symmetrisistä rinnoista, joten koko ei olekaan kaikki kaikessa.

Hyvä on myös pitää mielessä se, että rintoja on kaiken kokoisia ja niin kuuluukin olla. Onneksi nainen on paljon muutakin ja suuressa roolissa ovat myös äly ja muu ulkoinen olemus. Eivät miehetkään kuitenkaan valitse puolisoaan pelkkien rintojen perusteella, tutkijat muistuttavat.

Lue myös: Tutkimus: Rinnoissa koko ei olekaan miehille se tärkein asia

Lue myös: Miksi miehet rakastavat rintoja? Tässä 10 syytä

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat