Kuva: AOP

Justin Bieber: "Olen sinkku, enkä etsi ketään"

05.12.2016 12:45 - Senja Rapila

22-vuotias Justin Bieber kertoi Ellen DeGeneresille, ettei ole käyttänyt koskaan minkäänlaisia deittisovelluksia.

Aiemmin tänään meren toisella puolella kanadalaispoppari Justin Bieber, 22, vieraili amerikkalaisjuontaja Ellen DeGeneresin juontamassa keskusteluohjelmassa. Kyseessä oli 26 kerta, kun nuori artisti vieraili The Ellen DeGeneres -ohjelmassa. Ohjelman kuvauksissa DeGeneres intoutui kyselemään nuorelta artistilta tämän suhdestatuksestaan, joka on ollut viime aikoina hyvinkin epäselvä.

- En tapaile ketään. Olen sinkku, Bieber vastasi yksitoikkoisesti. Tässä vaiheessa keskusteluohjelman yleisö repesi riemuun.

- En myöskään etsi ketään.

Bieber myös kertoi, ettei ole koskaan käyttänyt Tinder-deittisovellusta tai mitään muutakaan deittisovellusta. Vajaa kuukausi sitten kuitenkin uutisoimme, että Bieber oli etsinyt itselleen naisseuraa Facebookin välityksellä. Kyseessä oli kuitenkin kertoman mukaan pelkästään kaverillinen illanvietto yksinäisen popparin kanssa.

- Kuulostat siltä, että olet tällä hetkellä todella hyvässä paikassa. Että sinun ei edes tarvitse tapailla ketään tällä hetkellä, Ellen kommentoi lopulta.

- Kyllä, ei juuri tällä hetkellä tarvitsekaan, Bieber hymyili.

Voit kuunnella koko haastattelun alapuolella olevalta videolta tai vaihtoehtoisesti ET Onlinen sivuilta, täältä.

Kanadalainen maailmantähti poisti yllättäen Instagram-tilinsä elokuussa sen jälkeen, kun hänen faninsa hyökkäsivät nuoren miehen silloista tyttöystävää, Sofia Richietä, vastaan. Bieber kommentoi hiljattain, ettei aio palata Instagramiin. Nuoren popparin mielestä Instagram on paholaisen keksintö. Voit lukea tapaukseen liittyvän jutun täältä.

Lue myös: Justin Bieberiin yhdistetty mallikaunotar on uskomaton ilmestys - katso seksikkäät kuvat

Lue myös: Justin Bieber julkaisi kuvan isästään: "Kiitos geeneistä"

Kilpailut

Uusimmat