Kuva: AOP

Victoria's Secret -malli julkaisi kauniin imetyskuvan: "Rintaruokinta ei ole seksuaalista"

20.12.2016 12:45 - Senja Rapila

28-vuotias Candice Swanepoel synnytti esikoisensa lokakuun alussa. Nyt hän haluaa muistuttaa ihmisiä siitä, että imetys julkisilla paikoilla on täysin luonnollista.

Huippumalli Candice Swanepoel, 28, sai ensimmäisen lapsensa, Anacanin, yhdessä kihlattunsa Hermann Nicolin kanssa noin kolme kuukautta sitten. Nyt tuore äiti on avautunut Instagram-tilillään siitä, kuinka imettäviä naisia katsotaan pahalla ja kuinka imetystä julkisilla paikoilla pidetään sopimattomana.

"Tänä päivänä monia naisia katsotaan pahalla, kun he imettävät julkisilla paikoilla. Tai heidät jopa potkitaan ulos julkisista tiloista sen vuoksi, että he syöttävät lapsiaan. Minulle on tehty sellainen olo, että minun pitäisi piilottaa itseni ja ujostella imettämisen suhteen", Victoria's Secret -mallikaunotar kirjoittaa Instagramiin lisäämänsä kuvan alapuolelle.

Swanepoel ihmettelee myös kirjoituksessaan, kuinka hänen tulisi hävetä imettämistä, kun puolestaan puolialastomana muotinäytöksissä kävely on täysin hyväksyttävää.

"Rintaruokinta ei ole seksuaalista, se on luonnollista."

Tärkeän viestin omaavalla kuvalla on jo yli 480 tuhatta tykkäystä. Voit katsoa Instagramiin lisätyn kuvan ja lukea koko päivityksen alapuolelta.

Lue myös: Imetyksen jättäneen äidin kirjoitus leviää: "Sinä tuntematon ruokakaupassa..."

Lue myös: Kuvottaako imetyksen näkeminen? Toimi näin

Kilpailut

Uusimmat