Kuva: AOP

Bella Thornen avautuminen sai karun vastaanoton: "Sinulla on uusi poikaystävä joka toinen viikko"

30.03.2017 12:45 - Senja Rapila

19-vuotiaalla kaunottarella on ollut viimeisen vuoden aikana hyvin vilkas rakkauselämä.

Näyttelijäkaunotar Bella Thorne, 19, on julkaissut Twitter-tilillään twiitin, jossa suoranaisesti kertoo vihaavansa sinkkuelämää. Kaunottaren kirjoittama julkaisu on herättänyt some-käyttäjissä monenlaisia mielipiteitä, mutta suuri osa niistä tuntuu olevan hyvin negatiivisia. Monet nimittäin syyttävät Thornea siitä, että hänellä on jo ollut "liian monta" miestä lyhyen ajan sisällä.

Voit katsoa Thornen julkaiseman twiitin alapuolelta.

Thorne tapaili vuoden 2010 aikana muun muassa muita Disney-tähtiä, kuten Jake T. Austinia ja Cody Simpsonia. Viime vuonna hän kuitenkin alkoi seurustella Gregg Sulkinin kanssa, jonka jälkeen kaunotar kertoi olevansa bi-seksuaali. Huhut yltyivät ja uskottiin, että Thorne olisi suhteessa malliystävänsä Bella Pendergastin kanssa.

Tämän jälkeen Thorne alkoi tapailla Teen Wolf -komistus Tyler Poseytä, mutta suhde kariutui kun Thornen huhuttiin pettäneen Poseytä laulaja Charlie Puthin kanssa. Tämän jälkeen Thornen uskottiin tapailevan YouTube-tähti Sam Pepperiä ja viimeisin suhde on ollut NBA-tähti Chandler Parsonsiin. Kaksikon uskottiin vielä tähän asti tapailevan, mutta nyt Thornen julkaisema päivitys todistaa toista.

Monet ovat ottaneet asiakseen syyllistää Thornea siitä, että sinkkuna eläminen on hänen oma syynsä. Lisäksi monet painottavat, että kaunotar on seurustellut lyhyen elämänsä aikana jo todella monta kertaa.

Negatiivisten kommenttien lisäksi Thornen päivitys on saanut vastauksia myös sellaisilta henkilöiltä, jotka olisivat valmiita "uhrautumaan" kaunottaren poikaystäviksi. Voit lukea niitä julkaisuja alapuolelta.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Evelina esittelee napapaidassa uuden vatsatatuointinsa: "Huikea"

Lue myös: Aikooko Nicki Minaj valloittaa muotimaailman? Solmi juuri sopimuksen mallistoimiston kanssa

Kilpailut

Uusimmat