Kuva: YouTube

Stranger Things palaa jännittävämpänä kuin aiemmin! - "Tuleva tuotantokausi on todella synkkä"

09.05.2017 20:45 - Senja Rapila

Näyttelijä Millie Bobby Brownin, 13, mielestä tuleva tuotantokausi tulee olemaan vielä parempi kuin ensimmäinen.

Stranger Things -suosikkisarja jatkuu uuden tuotantokauden voimin ensi halloweenina, eli lokakuun viimeisellä viikolla. Monet odottavat tulevaa kakkoskautta kuin kuuta nousevaa ja tuoreiden kommenttien mukaan sitä onkin syytä odottaa.

Näyttelijä Millie Bobby Brown, joka näyttelee suosikkisarjassa Eleven-hahmoa, on nimittäin kertonut tuoreessa haastattelussa, että tuleva kausi tulee olemaan vielä jännittävämpi ja kiinnostavampi kuin aiemmin.

- Tuleva tuotantokausi tulee olemaan todella synkkä. Se poikkeaa hyvin paljon ensimmäisestä tuotantokaudesta, tulette pitämään siitä paljon enemmän kuin ensimmäisestä tuotantokaudesta, hän kommentoi salamyhkäisesti, paljastamatta liikoja tulevalta tuotantokaudelta.

"Tarjoaa kaikkea, mitä fanit haluavat"

Myös Netflixillä ollaan ylistetty tulevaa tuotantokautta, jonka ensimmäiset jaksot on näytetty jo vastaavalle ohjelmapäällikölle, Ted Sarandosille.

- Olen nähnyt nyt toisen tuotantokauden ensimmäisen jakson. Se on fantastinen! Netflix-ohjelmapäällikkö hehkutti aiemmin.

- Se tarjoaa kaikkea, mitä fanit haluavat. Meillä on sellainen tunne, että tästä tulee jotain todella suurta.

Yksi Stranger Things -tähti on aiemmin paljastanut olevansa bi-seksuaali. Arvaatko kuka? Voit lukea aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Ensimmäinen kuva Stranger Thingsin toisesta tuotantokaudesta julki - päänäyttelijä muuttunut hurjasti

Lue myös: Vetääkö Netflixin jännittävä uutuuselokuva vertoja Stranger Thingsille? Katso tuore traileri

Kilpailut

Uusimmat